to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:41 | 26.12.2014

Πολιτική

Ο ΓΑΠ ετοιμάζει κόμμα, ο Γ. Ελενόπουλος στο ρόλο του συντονιστή

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Ελενόπουλος, έως τώρα εκπρόσωπος Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου, θεωρείται το νέο ισχυρό πρόσωπο στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού. Aποστασιοποιείται από το εγχείρημα του νέου κόμματος ο Παύλος Γερουλάνος.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασ. Σκουρή στο real.gr:

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Ελενόπουλος, έως τώρα εκπρόσωπος Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου, αποτελεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr, το νέο ισχυρό πρόσωπο στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού.

 

Ο Γ. Ελενόπουλος ανέλαβε συντονιστής του γραφείου, θέση που «χήρευε» εδώ και καιρό, ενώ η προετοιμασία για την ίδρυση και την εξαγγελία του νέου κόμματος βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μάλιστα, δεν δείχνει να πτοείται από τις μυστικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει το προβάδισμα από το νέο κόμμα του Γιώργου, καθώς εκτιμά ότι η δυναμική θα αναπτυχθεί εφόσον εξαγγελθεί, στελεχωθεί και εμφανιστεί το νέο κόμμα με τις θέσεις του.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί η «αποστασιοποίηση» του Παύλου Γερουλάνου από το νέο εγχείρημα, καθώς δεν δέχθηκε να συμμετάσχει στον στενό πυρήνα των στελεχών του πρώην πρωθυπουργού, αν και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr η «αποστασιοποίηση» του Π. Γερουλάνου δεν οφείλεται μόνο στις επαγγελματικές ασχολίες του, αλλά και στην πολιτική φυσιογνωμία που δείχνει να λαμβάνει, αν κρίνει κανείς από τα πολιτικά στελέχη που το αποτελούν.

Ο Γ. Ελενόπουλος, μαζί με τον Γιώργο Πετρουλάκη, πάντως, βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην πλατφόρμα του νέου κόμματος, ενώ στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού σημαντικό ρόλο παίζει και ο Τάσος Συκάκης, που αποτέλεσε συνεργάτη του Γ. Πεταλωτή.

Υπεύθυνος Οργανωτικού είναι ο Γιώργος Κόκιος, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν οι βουλευτές Φίλιππος Σαχινίδης και Θάνος Μωραΐτης, ο πρώην Γραμματέας Σωκράτης Ξυνίδης, αλλά και ο Γ. Πεταλωτής.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)