to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:11 | 19.08.2018

Πολιτική

Ο φανατικός υποστηρικτής της ΝΔ, Μ. Βέμπερ, αναγκάζεται να παραδεχτεί... την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια

Την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και το τέλος των Μνημονίων παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ στο οποίο ανήκει και η ΝΔ. «Ακόμα και ο φίλος του κ. Μητσοτάκη αναγκάζεται να αποδεχθεί την έξοδο από τα μνημόνια» σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου - Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης που τόνισε ότι «Με τα περί δήθεν 4ου μνημονίου, η ΝΔ δεν πείθει πια ούτε τους κολλητούς της»


Με μια ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο πρόεδρος της Κ.Ο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια η οποία θα γίνει στις 21 Αυγούστου.

Ο κ. Βέμπερ παραδέχτηκε στο tweet του την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια:

Την ανάρτηση του κ. Βέμπερ σχολίασαν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, αλλά και ο αντίπροεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης. 

«Ακόμα και ο φίλος του κ. Μητσοτάκη, Μ. Βέμπερ αναγκάζεται να αποδεχθεί την έξοδο από τα μνημόνια. Ο άνθρωπος που επιθυμούσε το grexit, βέβαια, επαναλαμβάνει τα μυθεύματα περί εξόδου από την εποχή Σαμαρά. Είναι τόσο πικρό το ποτήρι για αυτόν και τη ΝΔ, που συγχωρείται, μέρες που είναι...», επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτηση της στο twitter.

Επιπλεόν ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε: «Με τα περί δήθεν 4ου μνημονίου, η Νέα Δημοκρατία δεν πείθει πια ούτε τους κολλητούς της».«Ακόμη και @ManfredWeber, ομογάλακτος και φανατικός υποστηρικτής της ΝΔ και του @kmitsotakis , αναγκάζεται να συνομολογήσει ότι η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια. Με τα περί δήθεν 4ου μνημονίου, η ΝΔ δεν πείθει πια ούτε τους κολλητούς της. Κουράγιο!», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθυντης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης που σχολίασε: «Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, αποτιμώντας θετικά το ότι η Ελλάδα βγαίνει από το πρόγραμμα (μια πολιτική τοποθέτηση διαφορετική από την θέση της ΝΔ για 4ο μνημόνιο και μνημόνιο ως το 2060), υπογράμμισε: «δεν πρέπει να ξεχνάμε πως λόγω της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν συνέβη πολύ νωρίτερα και πολύ φθηνότερα για τους Έλληνες πολίτες». Θεμιτή πολιτική εκτίμηση ενός σκληρού πολιτικού αντιπάλου με την οποία φυσικά διαφωνώ και μπορούμε να το συζητήσουμε με στελέχη της αντιπολίτευσης εκτενώς. Αυτό που ξέχασε τελείως να μας σχολιάσει ο κ. Βέμπερ είναι πώς μπήκε η Ελλάδα στα μνημόνια και αν υπάρχουν ευθύνες στη δική του πολιτική οικογένεια στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αν δηλαδή η ΝΔ της περιόδου 2004 - 2009 είχε ευθύνες και ποιες για τη χρεοκοπία της Ελλάδας, αν το Λαϊκό Κόμμα, πλειοψηφών και τότε και τώρα σε όλα τα όργανα της ΕΕ διαχειρίστηκε την ευρωπαϊκή και την ελληνική κρίση αποτελεσματικά και στην αρχή της και ως το 2014. Η οργάνωση του μέλλοντος της ΕΕ απαιτεί θαρραλέες και δίκαιες απαντήσεις απ όλους κι όχι συνθήματα κομματικών σκοπιμοτήτων ενόψει ευρωεκλογών».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)