to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:44 | 02.02.2019

Tvxs

πηγή: tvxs.gr

Πολιτική

Ο Εμίρης και ο κακομοίρης

Θα ήταν μια γραφική ψεκασμένη γκρούπα, αν δεν ήταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης


Φαίνεται όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα στην πολιτική αντιπαράθεση, οι ειδήσεις στις σατιρικές ιστοσελίδες μοιάζουν πιο αληθοφανείς από αυτές που αναπαράγει η αντιπολίτευση.
 
Ένας πολιτικός αναπαράγει χονδροειδείς ψευδείς ειδήσεις επιπέδου «Μακελειό» και ισχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός πήγε μυστικές διακοπές  στις Μαλδίβες, ξέσπασε πραξικόπημα, τον φυγάδευσε ο Εμίρης του Κουβέιτ και χρειάστηκε επιχείρηση των ΟΥKάδων…. Πριν κλέψει τη δόξα του Λουίς Μπουνιουέλ και του Τιμ Μπάρτον δημοσίευσε δήθεν έρευνα κοινής γνώμης του ευρωκοινοβουλίου που δίνει διαστημικά ποσοστά στη ΝΔ, πριν λίγες μέρες μιλούσε για 2χρονο παιδί που δέχτηκε χημικά στο Σύνταγμα, αναπαρήγαγε δημοσιεύματα από περυσινό συλλαλητήριο, ισχυριζόταν ότι ο Πρωθυπουργός τραγουδούσε happy birthday στo Mάθιου Νίμιτς και γενικώς όποτε η πραγματικότητα είναι δυσάρεστη για το πολιτικό του αφήγημα, επιστρατεύει fake news, υστερίες και φωνές.
 
Θα ήταν ένας γραφικός ακροδεξιός φτωχοδιάβολος, αν δεν ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
 
Ένας πρώην υπουργός, υποστήριζε σε πανεθνική μετάδοση ότι ο Τσίπρας θα καταργήσει τα Χριστούγεννα και θα αφαιρέσει το σταυρό από τη σημαία ! Ένας αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ζηλεύει τα Κίτρινα Γιλέκα και διαμαρτύρεται για τους φόρους στα καύσιμα, που επέβαλε... η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ. 
 
Θα ήταν μια γραφική ψεκασμένη γκρούπα, αν δεν ήταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η παράταξη του Καραμανλή που καθόρισε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Όταν πολιτεύεται με θεωρίες συνομωσίας και fake news ή ασχολείται με τη Βενεζουέλα, πόση υπευθυνότητα να περιμένει κανείς σε  εθνικά ζητήματα όπως το Μακεδονικό;
 
Δεν είναι περίεργο ότι ο ένας μετά τον άλλο, αρκετοί παράγοντες της ΝΔ  αρχίζουν να διαχωρίζουν τη θέση τους από τις ακρότητες επιφανών στελεχών.
tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)