to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:26 | 17.02.2021

Πολιτική

«Ο Δήμος Πεντέλης παρέλυσε με 30 πόντους χιόνι»

Tι αναφέρει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πεντέλης σε ανακοίνωσή της για την παράλυση του κρατικού μηχανισμού


Η ανακοίνωση:

Η τραγική κατάσταση που βιώσαμε και βιώνουμε ακόμα, για τρίτο 24ωρο, αναδεικνύει την ανικανότητα όλων των επιπέδων του «άριστου επιτελικού κράτους». Όσοι τυχεροί πολίτες είχαν ρεύμα, παρακολούθησαν στα ΜΜΕ τις βόλτες του ανέμελου Πρωθυπουργού στο Κολωνάκι και το συντονισμό συσκέψεων που στόχευαν στην επικοινωνία και όχι στην ουσία, ακόμα μία φορά.
Εντωμεταξύ, στην πραγματική ζωή, μεγάλο μέρος νοικοκυριών, καταστημάτων, αλλά και συμπολιτών μας ΑΜΕΑ καθώς και αυτών που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης, ακόμα και σήμερα Τετάρτη παραμένουν χωρίς ρεύμα.
Όσο για το οδικό δίκτυο, τα σχόλια περιττεύουν. Στο Δήμο Πεντέλης κεντρικές οδικές αρτηρίες, παρέμειναν κλειστές ως την Τρίτη το μεσημέρι. Βέβαια, να τονίσουμε ότι το αλάτι, που έπρεπε να έχει προμηθευτεί ο Δήμος από τον Οκτώβριο, δεν έφτασε ποτέ γιατί η μεν Δήμαρχος, κ. Κεχαγιά, δεν το είχε θεωρήσει απαραίτητο, κι ακολούθησε την κυβερνητική γραμμή «βλέποντας και κάνοντας», ο δε επιτελάρχης κ. Χρυσοχοΐδης έκλεισε την Εθνικό Οδό για να μην επιβαρύνει με έξοδα τον παραχωρησιούχο, που είχε την υποχρέωση να την κρατήσει καθαρή.
Τελικά, ακόμα μία φορά, αποδεικνύεται περίτρανα πως η ΝΔ, είτε λειτουργεί σε επίπεδο κυβέρνησης, είτε Περιφέρειας, είτε Δήμου, δεν έχει στο επίκεντρο των πολιτικών της τις ανάγκες του πολίτη.
Ακόμα μία φορά «βλέποντας και κάνοντας», ακόμα μία φορά άφησαν, Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος, τους πολίτες στο έλεος μία προαναγγελθείσας, εδώ και 15 ημέρες, κακοκαιρίας.
Ντροπή!


ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πεντέλης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)