to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:28 | 18.12.2017

Κοινωνία

Ο Ανδ. Νεφελούδης για την περιπέτεια της υγείας του

Με ανάρτηση στο Facebook, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρ. Νεφελούδης, μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, την προσπάθεια και τις ευχαριστίες τους στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της δημόσιας υγείας.


Αναφέρει ο κ. Νεφελούδης:

10 μέρες μετά το πολύ σοβαρό, τελικά, περιστατικό της υγείας μου, οφείλω, επανερχόμενος, να πω μερικές αληθινές κουβέντες. Σε αυτούς που τελικά συνέβαλαν για να μιλάμε ξανά σήμερα. Σε αυτούς που όσο λίγοι έχουν λιδωρηθεί. Γιατί εκτός από την οικογένεια μου ( την γυναίκα μου εννοώ) που αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα την φοβική αναβλητικότητα μου και την προσωπική μου γιατρό που κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε και με έστειλε άμεσα, στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρας. Δεν περίμενα ποτέ τέτοια ανταπόκριση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,και την διοικήτρια κα Ζαμάγια που ουσιαστικά με «κράτησαν» στη ζωή, τους εργαζόμενους του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέκαμψαν ακόμα και τον ….Ερντογαν για να πάμε γρήγορα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα…. Τους ευχαριστώ θερμά, όπως ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, την ομάδα του κου Κανακάκη που έκανε άμεσα την αναγκαία χειρουργική επέμβαση, τα στελέχη της εντατικής και τον αγγειολόγο κο Παπαμιχαήλ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ αφενός μεν γιατί με έσωσαν, αλλά κυριότερα γιατί μας κάνουν όλους υπερήφανους για την επιστημονική τους αρτιότητα, για την ανθρώπινη ποιότητα τους, για την αυταπάρνηση τους για την πίστη τους στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ της χώρας μας. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ.!!!
Ευχαριστώ τέλος όλες και όλους που από την πρώτη στιγμή ήσασταν μαζί μου και σας βεβαιώνω ότι επιστρέφω σε λίγο καιρό, μέχρι να περάσουν οι απαραίτητες μέρες ανάταξης, με τον ερχομό του νέου χρόνου, πιό αγωνιστικά, πιό δημιουργικά και πιό αποφασιστικά. Για να δικαιώσουμε όλα όσα πιστεύουμε και μαζί ονειρευτήκαμε. Για να στέλνουμε καθημερινά και συνεχώς στην λησμονιά της απαξίας και της καταισχύνης όλο αυτό το παλιό προσωπικό που κατέστρεψε την χώρα, ως «νόμιμος ιδιοκτήτης» της που λέει και ο φίλτατος Θ. Σικλετίδης…….

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)