to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:00 | 16.09.2015

Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Όποιος την Κυριακή απέχει, στην πράξη ψηφίζει την επιστροφή του παλιού κατεστημένου (βίντεο)

Για την αποχή μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και τόνισε πως «Την επόμενη Κυριακή, όποιος μείνει σπίτι του και δεν ψηφίσει στην πράξη ψηφίζει αλλά ψηφίζει την επιστροφή του καθεστώτος που βύθισε επί 40 χρόνια τη χώρα στην χρεωκοπία και τώρα ζητάει και τα ρέστα»


«Προς τις νέες και τους νέους όλης της Ελλάδας, γνωρίζω ότι το τελευταίο διάστημα πολλοί από αυτούς είναι προβληματισμένοι και ενδεχομένως να σκέφτονται να μην πάνε στην κάλπη την άλλη Κυριακή, να είναι αναποφάσιστοι. Απευθύνομαι σε αυτούς και τους ρωτώ, πιστεύετε στα αλήθεια μπορούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά σας η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ που μέρα μέρα, θυμηθείτε, κατεηγγειλαν εμάς επειδή δεν υπογράφαμε ότι και μας δίναν οι δανειστές, επειδή διαπραγματευόμασταν για να μπορέσει η νέα γενιά αυτού του τόπου να δεί όραμα, να δει προοπτική. Αλήθεια πιστεύετε ότι δεν έχει διαφορά ποιος θα είναι στην διακυβέρνηση του τόπου; 

ΠΙστεύετε οτι μπορούν αυτοί που μας πιέζαν να τα δεχτούμε όλα, να διαπραγματευτούν τα κρίσιμα ζητήματα που έχουμε μπροστά μας; Την επόμενη Κυριακή, όποιος μείνει σπίτι του και δεν ψηφίσει στην πράξη ψηφίζει αλλά ψηφίζει την επιστροφή του καθεστώτος που βύθισε επί 40 χρόνια τη χώρα στην χρεωκοπία και τώρα ζητάει και τα ρέστα. Γιατί όποιος δεν ψηφίσει, αφήνει εκείνον που θα πάει στην κάλπη να ψηφίσει και για αυτόν. Έτσι ο κ. Μεϊμαράκης, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, όλο το σινάφι που μας κυβέρνησε τόσο χρόνια. Αν δεν πάει να ψηφίσει ένας νέος άνθρωπος κερδίζουν δυο ψήφους, εκείνου που τους ψήφισε αλλά και εκείνου που δεν πήγε να ψηφίσει στην κάλπη.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)