to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Αϊνστάιν ήταν εξωγήινος, έρευνες δείχνουν

«Ο ορισμός της παράνοιας είναι να λες αποφθέγματα περιμένοντας να γίνεις πρωθυπουργός», λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει σε κάθε ομιλία του, ειδικά στο κοινοβούλιο, το εύρος των γνώσεων που είναι λογικό να διαθέτει ένας «άριστος». Η κουλτούρα του ξεκινάει από τα σκίτσα του Αρκά, περνάει από τον Διαφωτισμό, ανεβαίνει στον Υμηττό όπου συναντά εξωγήινους και κάνει στάση στον Αϊνστάιν!

Το «καλύτερο βιογραφικό της χώρας», λάτρης των εικαστικών τεχνών, διανθίζει τους λόγους του με σκίτσα του Αρκά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά τα Χριστούγεννα θα λειτουργήσει στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς έκθεση σκίτσων τα οποία θα πουλά ο αντιπρόεδρος του κόμματος σε πολύ καλές τιμές, με σκοπό την αποπληρωμή των θαλασσοδανείων του κόμματός του. Στις προσφορές περιλαμβάνονται πακέτο 50 σκίτσων στη μισή τιμή με δώρο μία ταμπλέτα με τραγωδίες του... Αριστοτέλη ή νανογιλέκο διά πάσαν νόσον. Τα εγκαίνια της έκθεσης επρόκειτο να κάνει η Ντόρα Μακογιάννη, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυρ. Μητσοτάκης επενέβη και την αντικατέστησε με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, στέλνοντας ακόμα ένα μήνυμα κατά της οικογενειοκρατίας.

«Χέσε μέσα Πολυχρόνη, που δεν γίναμε ευζώνοι», όπως είπε κι ο Ρουσώ

«Ίσως ο Ρουσώ και η έννοια της διάκρισης των εξουσιών να σας είναι λίγο ξένοι, ξέρετε, όταν κάνετε τέτοιες αναφορές δεν αρκεί να σας τις γράφει κάποιος λογογράφος, πρέπει να τις καταλαβαίνετε κιόλας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ σε παλαιότερη ομιλία του στη Βουλή, απευθυνόμενος στον παρακατιανό πρωθυπουργό που δεν έχει περάσει ούτε έξω από το Χάρβαρντ... Μόνο που και οι μαθητές των Πολυκλαδικών -και όχι μόνο- Λυκείων ξέρουν ότι η θεωρία της διάκρισης των εξουσιών διατυπώθηκε από τον Μοντεσκιέ και όχι από τον Ρουσώ… Πληροφορίες που θέλουν τα πανεπιστήμια στα οποία έχει φοιτήσει το «άριστος» να του ζητούν μετ' επιτάσεως να σκίσει τα πτυχία του, δεν επιβεβαιώνονται.

«Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει κάποιο μυστικό», όπως είπε κι ο Κομφούκιος

Ο πρόεδρος της ΝΔ, εραστής της επιστημονικής γνώσης, στην ομιλία του στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου και προσπαθώντας να πείσει ότι η διάταξη που δίνει υπό προϋποθέσεις τη δυνατότητα επαναπροσδιορισμού φύλου από τα 15 είναι ανεύθυνη, αναφέρθηκε σε μια ιστορία που του αφηγήθηκε ένας γιατρός... Όπως είπε, ένας νεαρός συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο γιατρό και του ζήτησε να τον βοηθήσει στην αλλαγή φύλου, επειδή μία φορά ανέβηκε στον Υμηττό και συνάντησε έναν εξωγήινο, ο οποίος του το ζήτησε.

Συναγερμός σήμανε στη ΝΑSA! Επιστήμονες επικοινώνησαν πάραυτα με τα γραφεία της Πειραιώς, αναζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ κλιμάκιο στελεχών της διαστημικής υπηρεσίας των ΗΠΑ επισκέφθηκε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνομίλησε μαζί του, εξήρε το εύρος το γνώσεών του και τον κάλεσε να κάνει διάλεξη στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος αναζήτησης εξωγήινων πολιτισμών. Ο Κυρ. Μητσοτάκης, ευχαρίστησε τους επιστήμονες, αλλά δήλωσε ότι θα ήθελε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πατρίδα του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του left.gr, σε απολύτως μυστική επικοινωνία με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, ο αρχηγός της ΝΔ δήλωσε ότι θέτει τον εαυτό του και τις γνώσεις του στις υπηρεσίες της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας. Ο κ. Παππάς τον ευχαρίστησε, ενώ -σύμφωνα με πηγές του υπουργείου ΨΗΠΤΕ- οι δύο πολιτικοί συμφώνησαν να κάνουν συχνούς περιπάτους στον Υμηττό, αναζητώντας εξωγήινους. «Μπορεί στα γήινα θέματα οι πολιτικές δυνάμεις να μην είναι δυνατόν να συνεργαστούν, δεδομένου ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ταξικά μεροληπτική υπέρ των λαϊκών στρωμάτων, σε θέματα όμως εξωγήινων πολιτισμών η συνεργασία καθίσταται αυτονόητη, καθώς πιστεύουμε ότι οι εξωγήινες κοινωνίες είναι αταξικές» δήλωσε με νόημα παράγοντας τους υπουργείου.

«Κάθε φορά που ένας αρχηγός ξεστομίζει ασυναρτησίες, η ανθρωπότητα ξοδεύει αιώνες αποκρυπτογραφώντας το μήνυμα» είπε ο Ουμπέρτο ΕΚΟ (αμόλυβδη 95 Οκτανίων)

«Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, αποδίδοντας τη φράση στον Αϊνστάιν.

Στην πραγματικότητα, ο Αϊνστάιν δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε και ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, στον οποίο επίσης συχνά αποδίδεται η εν λόγω φράση. Ο Αλ. Τσίπρας απάντησε στον Κυρ. Μητσοτάκη, συμβουλεύοντάς τον να ενημερώνεται από τα... Ελληνικά Hoaxes πριν υποπίπτει στις κατά καιρούς γκάφες του στη Βουλή.

Η Ομάδα Διαστημικής της ΝΔ αντέδρασε με ανακοίνωσή της, παραθέτοντας έρευνες και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Αϊνστάιν  ήταν εξωγήινος και η φράση του αυτή βρίσκεται σε δέντρα του Υμηττού χαραγμένη από συνεργάτες του που επισκέπτονται συχνά το βουνό.

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο Θεός παίζει ζάρια με το σύμπαν», όπως είπε ο Βαμβακάρης

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον τελευταίο καιρό, πιστεύοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο,  διατυπώνουν ερωτήματα σχετικά με τους λογογράφους και τους συμβούλους επικοινωνίας του αρχηγού της ΝΔ. Πολλοί μιλούν για «δάκτυλο Μαξίμου», με κυβερνητικά στελέχη να διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες ότι έχουν τοποθετήσει κρυφοσυριζαίους προβοκάτορες στην Πειραιώς. 

Παρ' όλα αυτά, ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτος, στην ομιλία του στη Βουλή, με την εγγενή ευγένεια που τον διακατέχει, αισθάσθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τη ΝΔ και να ευχηθεί στα στελέχη της να έχουν καλά Χριστούγεννα. «Γιατί θέλω να κάνετε καλά Χριστούγεννα, να συνεχίσετε να νομίζετε ότι έχετε ανοδική πορεία και να μην αλλάξετε τίποτα από την πολιτική σας, γιατί εμάς μας βοηθάει πάρα πολύ και είμαστε ευγνώμονες» τόνισε.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)