to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:57 | 16.12.2020

Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβάλλει πρόστιμα σε μαγαζιά από τα ρεπορτάζ του MEGA (βίντεο)

Την δουλειά του κράτους κάνει ο Νίκος Ευαγγελάτος καθώς όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαριστώντας τον «θα πάρουμε τις εικόνες από το MEGA, που δείχνουν σε ποια μαγαζιά γίνονται συναλλαγές χωρίς να τηρούνται οι προδιαγραφές του click away και θα επιβάλλουμε πρόστιμα».


Παρέμβαση στην μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του Mega έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος απείλησε ότι όσα μαγαζιά φαίνονται στην κάμερα τoυ ΜEGA στο Χαλάνδρι να μην τηρούν σωστά τα μέτρα του click away θα τους επιβληθούν πρόστιμα.

Ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού που απεικόνισε πολίτες να παραβιάζουν τα μέτρα, βγήκε στο αέρα της εκπομπής όπου ανέφερε: «Με ενημέρωσαν συνεργάτες μου ότι κάποια καταστήματα παραβιάζουν τους κανόνες της παράδοσης εκτός. Τα καταστήματα που φαίνονται στην κάμερα στο Χαλάνδρι θα κλείσουν, θα επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο, και δεν θα ανεχτούμε καμία παραβίαση στους κανόνες. Το ίδιο έχει γίνει με τα καταστήματα που δείξατε εχτές στην Ερμού».

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου, ότι δεν μπορεί να επικαλείται το δημοσιογραφικό υλικό γι΄αυτό το λόγο, ο υπουργός συνέχισε να ευχαριστεί τον Ευαγγελάτο και να επαναλαμβάνει, ότι θα επιβληθούν πρόστιμα, γιατί δεν μπορεί ο καθένα να κάνει ότι θέλει.

Ο Ν. Ευαγγελάτος είπε πως, είναι δύσκολο να αγοράσει κάποιος ρούχα ή παπούτσια, χωρίς να τα δοκιμάσει.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συνέχισε λέγοντας: «Εκατοντάδες μικρές εταιρίες παιχνιδιών μου έχουν στείλει τα εύγε τους για το πώς λειτουργεί η παράδοση εκτός, το πώς τηρούνται οι κανόνες και πώς καταφέραμε να πάρουν παιχνίδια τα παιδιά». «Η Amazon πουλάει κάθε μέρα εκατομμύρια παπούτσια, σακάκια κλπ. Γιατί μπορούν από την Amazon και όχι από αλλού; Δεν χρειάζεται την ώρα της συμφοράς να μεμψιμοιρούμε όλη την ημέρα. Οι λίγοι κακοί που παραβιάζουν τους κανόνες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)