to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:09 | 16.03.2018

Πολιτική

«O Αδ. Γεωργιάδης μάς μαθαίνει ότι η μίζα είναι... ανέντιμη από τα 7.000 ευρώ και πάνω»

Ο διαδικτυακός πόλεμος Γεωργιάδη - Ραγκούση και η κάλυψη στον Μιχελάκη για την καταδίκη του για δωροδοκία.


Κάλυψη στον Γιάννη Μιχελάκη που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή για δωροδοκία παρείχε ο γαλάζιος αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο σκάνδαλο Novartis, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η μίζα είναι ανέντιμη από τα 7.000 ευρώ και πάνω…

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μιχελάκης έλαβε το ποσό των 7.000 ευρώ, προκειμένου να καταθέσει ερώτηση υπέρ των συμφερόντων του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη και κατά εκείνων του Βίκτορα Ρέστη, με τον οποίο ο πρώτος είχε αντιδικία.

Η νεα απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη, προέκυψε εν μέσω του διαδικτυακού πολέμου που ξεκίνησε χθες στο Twitter με τον Γιάννη Ραγκούση, με αιχμή του δόρατος τις μίζες γαλάζιων και πράσινων στελεχών και αφορμη την επαναφορά στα καθήκοντά του του Αχιλλέα Μπέου.

Ο Γιάννης Ραγκούσης έγραψε στο Twitter:

«Ο κ.Μπέος, ο οποίος πρόσφατα καταδικάστηκε από Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το ατιμωτικό αδίκημα της δωροδοκίας, επανέρχεται στην θέση του δημάρχου Βόλου εξαιτίας της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία το 2014 αλλοίωσε τον #Καλλικράτη».

Για να λάβει την απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη:

«Προς το παρόν ο μόνος καταδικασμένος Υπουργός είναι ο Άκης από το κόμμα σου Υπουργέ άρα όση χυδαιότητα και να εκτοξεύεις δεν με πιάνει. Ναι χρειάζεται αμετάκλητη απόφαση και αυτό είναι το σωστό. Τις ύβρεις κράτα τες για ένα....»

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

«Εγώ ντρέπομαι για τον Άκη. Ενώ εσύ για τον Υπουργό Μιχελάκη που αποσιωπάς ότι καταδικάστηκε κι αυτός για δωροδοκία, όχι μόνο δεν ντρέπεσαι αλλά προστατεύεις&τη ρύθμισή του για τους Μπέους. Άλλη η δική μου προοδευτική Ελλάδα, άλλη η δική σου Ελλάδα του Μπέου της κυβέρνησης Σαμαρά», έγραψε ο Γιάννης Ραγκούσης, για να λάβει την απάντηση: «Πρώτον ο Μιχελάκης έχει καταδικαστεί στον Ά βαθμό και έχει κάνει έφεση. Θα δούμε. Αν καταδικαστεί αμετάκλητα να με ρωτήσεις. Δεύτερον ο Μιχελάκης καταδικάστηκε για 7.000€ ο Άκης για 300.000.000€».

«Ειλικρινά είναι εντυπωσιακή η αδιαφορία που δείχνεις για το πόσο εκτίθεσαι,αλλά και  πόσο τραγικά εκθέτεις τη ΝΔ ως Αντιπρόεδρός της, με τέτοιες πρωτοφανείς δηλώσεις ηθικής κατάπτωσης. Λυπάμαι για τους έντιμους ΝΔκράτες που μόλις τους έμαθες ότι η ανεντιμότητα ξεκινά μετά τις 7000€», σχολίασε τότε ο Γιάννης Ραγκούσης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)