to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:35 | 02.12.2017

πηγή: Στο Κόκκινο

Κοινωνία

Ο 105,5 Στο Κόκκινο Συμμετέχει στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης UNICEF 2017

Ο 105,5 Στο Κόκκινο στηρίζοντας σταθερά τις δράσεις της Unicef θα συμμετάσχει και φέτος στον ετήσιο Τηλεμαραθώνιο αγάπης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, από τις 18.00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες, από την ΕΡΤ, και είναι αφιερωμένος στα παιδιά που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας. H σύνδεση με το σταθμό μας θα γίνει στην εκπομπή του Κώστα Θωμαΐδη, 20:00-21:00 το βράδυ.


Όσοι ακροατές επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 77 61500 ( 25 γραμμές ) που θα λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου ή να στέλνουν γραπτό SMS (ΠΑΙΔΙ/PAIDI στο 19545 και χρέωση 1 ευρώ + ΦΠΑ) έως τις 6 Δεκεμβρίου.

Τελευταία στοιχεία για την οικονομική κατάσταση των οικογενειών με παιδιά στην Ελλάδα, καταδεικνύουν δραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης. Τα βιώματα  της φτώχειας κατά την παιδική ηλικία οδηγούν σε συσσώρευση μειονεκτημάτων που θα επηρεάσουν αρνητικά τη μελλοντική τους ζωή.
Η επιδείνωση της φτώχειας και της αποστέρησης  έχει και  ως αποτέλεσμα την ελλιπή ιατροφαρμακευτική προστασία  και  τον ελλιπή  έως ανύπαρκτο εμβολιασμό.
Με βασικό στόχο να μη μείνει κανένα παιδί στην Ελλάδα και στον κόσμο χωρίς την προστασία των εμβολίων, διοργανώνεται και φέτος ο μεγάλος τηλεμαραθώνιος αγάπης της Unicef.

Eνα μεγάλο κοινωνικό και τηλεοπτικό γεγονός θα «ξεδιπλωθεί» τη Δευτέρα  4 Δεκεμβρίου, στο δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ-2) , καλώντας όλους μας να συμμετάσχουμε δυναμικά.
Με σύνθημα « Ένα ευρώ, μία ζωή» συμμετέχουν στον αγώνα για την συγκέντρωση χρημάτων,  πολιτικοί, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι του πνεύματος, επιχειρηματίες, εθελοντές από κάθε γωνιά της χώρας μας.

Τον τηλεμαραθώνιο αγάπης,  που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες, στηρίζουν με την παρουσία τους πολλά σχολεία, πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας και της περιφέρειας, τα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας  αλλά και της περιφέρειας, οι μεγάλοι δήμοι της χώρας, οι περιφέρειες και πολλοί άλλοι φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.
Μηνύματα συμπαράστασης θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Πατριάρχης, οι αρχηγοί των κομμάτων, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων - Δυρραχίου  και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, οι Δήμαρχοι Αθήνας Γιώργος Καμίνης και Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Θα παραστούν αντιπροσωπείες από τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Αρη.
Το μουσικό μέρος θα καλυφθεί από γνωστά σχήματα του έντεχνου, λαϊκού, ρεμπέτικου και παραδοσιακού ρεπερτορίου.
 
Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν με σειρά :
18.00 - 19.00        Λάμπρος Φισφής -  Σταυρούλα Χριστοφιλέα
19.00  -  20.15      Ελένη Μενεγάκη –  Κώστας Αρβανίτης
20.15  -  21.30     ΄Ακης Σακελλαρίου   –  Ρίτσα Μπιζόγλη
21.30  -  23.00      Μαριλένα Κατσίμη  – Γιάννης Στάνκογλου
23.15  -  24.00      Ανδρέας Ροδίτης – Ησαϊας Ματιάμπα
24.00  -  02.00      Ρένια Τσιτσιμπίκου – Ανδρέας Ροδίτης

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)