to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ντίλι ντίλι ντίλι έφεγγε και κένταγε η νύφη την offshore

Ο ΣΚΑΪ δεν έχει τίποτα από όλα αυτά ως βασικό θέμα


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στα paradise papers με offshore. Ζήτημα -μεταξύ άλλων- ηθικής τάξης με βάση το οποίο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτίθεται, για άλλη μια φορά, ανεπανόρθωτα.

Ταυτόχρονα, ο Άριστος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η γυναίκα του οποίου ήταν συνεργάτις του Παπασταύρου, συμβούλου του πρώην προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βρισκόταν στη λίστα Λαγκάρντ, προσπαθούσε (σύμφωνα με την γραμματέα του κ. Χριστοφοράκου) να πάρει δώρα από τη Siemens.

Ο οποίος κ. Χριστοφοράκος, αφού δήλωσε ότι δεν δωροδόκησε κόμματα και πολιτικούς, διέφυγε στο εξωτερικό. Αφού είχε συναντηθεί 356 (!!!) φορές με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Η οποία οικογένεια Mητσοτάκη βρίσκεται μπλεγμένη και σε άλλο σκάνδαλο ταυτόχρονα, αφού ο κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη (αδερφής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης) και βασικός υποστηριχτής της ΝΔ μέσω των εφημερίδων του, βρίσκεται κατηγορούμενος για στημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο. Που δεν είναι η μόνη έκνομη παρέα με την οποία σχετίζεται η ΝΔ αυτές τις μέρες.

Ο γραμματέας της ΝΔ και προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Λευτέρης Αυγενάκης, φέρεται να συνομιλεί με εκβιαστές και ποινικούς που ερευνώνται για μαύρο χρήμα, τους κάνει ρουσφέτια και παίρνει δωράκια απ' αυτούς.

Η υπερασπιστική γραμμή της ΝΔ σε όλα αυτά είναι αυτό που είπε η βουλευτής της ΝΔ κ. Ασημακοπούλου: Η κ. Μπαζιάνα δεν είναι νόμιμη σύζυγος του πρωθυπουργού... (πέφτουν τα τσιμέντα!!!).

Ταυτόχρονα ο ΣΚΑΪ δεν έχει τίποτα από όλα αυτά ως βασικό θέμα. Μάλιστα παίζει πρώτο θέμα ότι ο δολοφόνος της εφοριακού είχε αποφυλακιστεί με βάση τον νόμο Παρασκευόπουλου. Ο Άδωνις κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχει λερώσει τα χέρια της με αίμα». Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «εφαρμογή των ν. 4322/2015 και ν. 4411/2016 παρήλκε», δηλαδή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία έχει αποφυλακιστεί με το νομικό πλαίσιο που ισχύει στη χώρα και πριν από τον νόμο Παρασκευόπουλου. Αλλά δεν τους νοιάζει. Δεν προβαίνουν σε διόρθωση. Πετάνε λάσπη στο ζήτημα μιας δολοφονίας για να κρύψουν τις offshore της συζύγου του Άριστου Κυριάκου.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)