to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:01 | 07.03.2014

πηγή: avgi.gr

Πολιτική

Α. Νταβανέλος: Αυτούς που προσλαμβάνετε για τη μονταζιέρα να τους αξιολογείτε καλύτερα! (βίντεο)

Παρέμβαση στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ


«Είναι δημόσια γνωστό με ποιες θέσεις παλεύει και τι πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καλαμπούρι να βάζετε θέμα, για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία…» είπε ο Αντ. Νταβανέλος και αναφέρθηκε στην παράδοση του μαρξισμού που από το 1850 έχει λήξει αυτά τα ζητήματα, κρίνοντας ότι είναι απολύτως λάθος να επιστρατεύονται τα όπλα για την μετεξέλιξη της κοινωνίας.

Ανέλυσε διεξοδικά ότι στην Αριστερά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν το Ν. Γιαννόπουλο που με τα λόγια και τις πράξεις τους, αλλά και την ολοφάνερη δημόσια παρουσία τους, προβάλλουν διαρκώς  έναν άλλο δρόμο για την σοσιαλιστική αλλαγή της κοινωνίας και όχι το δρόμο της ένοπλης δράσης. Πιο συγκεκριμένα, «ο Ν. Γιαννόπουλος έχει δημόσια δράση 40 χρόνων, από το 74 έως σήμερα, απολύτως γνωστή και παρακολουθούμενος για μεγάλες περιόδους, άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα παρυφών, ή τέτοιων εκφράσεων, που θυμίζουν άλλα πράγματα, πολύ επικίνδυνα».

«Πληρώνετε μουλάρια ως αραβικά άλογα, τα πρακτοράκια που δουλεύουν για να σας διασφαλίζουν αυτά τα βίντεο, θα πρέπει να τα αξιολογείτε καλύτερα, γιατί σας εμπλέκουν σε απαράδεκτα πράγματα…». Σε υψηλούς τόνους ο Αντ. Νταβανέλος κατήγγειλε την προσπάθεια της μονταζιέρας να εμπλέξει το Ν. Γιαννόπουλο με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι ποτέ δεν ήταν μέλος του, από ένα βίντεο του 2009, εποχή συζητήσεων για τη σύσταση του ΣΥΡΙΖΑ, εποχή κατά την οποία, δεν υπήρχαν καν μέλη!..

Υπενθύμισε ότι ο υπουργός δικαιοσύνης έχει δηλώσει «οπαδός του ρωμαϊκού νόμου» προσθέτοντας όμως ότι «το ρωμαϊκό δίκαιο ήταν το δίκαιο μιας δουλοκτητικής κοινωνίας και όχι μιας αστικής δημοκρατίας. Είναι απίστευτο, να γίνονται τέτοια πισωγυρίσματα»… Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται προεκλογικά, τίποτα πια δεν είναι απίστευτο. Η μόνη απάντηση για τα τελευταία τραγελαφικά καμώματα της μονταζιέρας από τον βουλευτή της Ν.Δ. ήταν «ναι, αλλά δεν το λέτε με την καρδιά σας»!!! Τι να πει κανείς…

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)