to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

NOVA... πάει το βασίλειο

Τώρα εξηγούνται όλα για την ακατανόητη σπουδή του νέου πρωθυπουργού να πετάξει έξω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού του μη αρεστούς


Τώρα εξηγούνται όλα για την ακατανόητη σπουδή του νέου πρωθυπουργού να πετάξει έξω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού του μη αρεστούς με αναδρομικές διατάξεις, περί δήθεν ασυμβίβαστου, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια το Σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Τώρα που η Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού των «Αρίστων» του Κυρ. Μητσοτάκη θα κληθεί να εκφέρει γνώμη και στη συνέχεια απόφαση για το αν εκτός από το μονοπώλιο διανομής του Τύπου θα δώσει στο βαρόνο των ΜΜΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και το μονοπώλιο μετάδοσης των αγώνων, τι θα πράξει άραγε ο κ. Λιανός και τα νέα μέλη;

Προς το παρόν φαίνεται ότι η Επιτροπή απασχολείται με κρίσιμα ζητήματα όπως ο κώδικας συμπεριφοράς των υπαλλήλων και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα καρτέλ. Ωστόσο μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά θέλοντας και μη η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα κληθεί να την εγκρίνει ή να μην την εγκρίνει. Στοίχημα για το αποτέλεσμα δεν βάζουμε μια και θα μοιάζει σαν να κλέβουμε εκκλησία!

Ακόμα όμως κι αν εγκριθεί η συγκεκριμένη εξαγορά της NOVA όλο και  κάποιος από τους θιγόμενους των άλλων ομάδων ίσως -λέμε ίσως- προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Χλωμό μέχρι στιγμής αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Εξάλλου όπως λέει και η λαϊκή παροιμία «Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα!»

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)