to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:51 | 30.03.2017

Κοινωνία

Νόμος είναι η αγάπη: Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στο Κερατσίνι

«Νόμος είναι η αγάπη: Δικαίωμα στην οικογένεια για όλους»: Η εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Β' Πειραιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 30/3/2017, στις 7μ.μ. στην αίθουσα MEDIA LAB στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στο Κερατσίνι, Εμμανουήλ Μπενάκη 70.


Το κάλεσμα:

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς το 1ο της συνέδριο οφείλει να συζητήσει ανοιχτά για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους νέους ανθρώπους, και να επεξεργαστεί τις θέσεις της πάνω σε αυτά. Στα πλαίσια του προσυνεδριακού μας διαλόγου λοιπόν η τοπική οργάνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Πειραιά, συζητά για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών στην συμβίωση με πλήρη και ίσα δικαιώματα, τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία. Βασική μας θέση είναι η άρση όλων των διακρίσεων που βασίζονται στο φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, διεκδικούμε ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες για όλα τα νέα ζευγάρια, για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια. το νομοθετικό καθεστώς στην Ελλαδα πρέπει κατά την γνώμη μας να αλλάξει άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση, και πρέπει να αναγνωρίζει, να ενισχύει και να προστατεύει όλων των τύπων τις οικογένειες. 

Να φτιάξουμε τον νόμο ανάλογα με την αγάπη μας λοιπόν!

Μαζί μας στην συζήτηση θα είναι: 

- ο Κώστας Δουζίνας, ακαδημαϊκός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Πειραιά

- η Μαρία Γιαννακάκη, Γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

και ο Σάββας Κλεάνθους από την color youth, 

ενώ θα συντονίζει η Νάντια Ρούμπου δημοσιογράφος και μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/3/2017, στις 7μμ στην αίθουσα MEDIA LAB στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στο Κερατσίνι, Εμμανουήλ Μπενάκη 70.  Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑμΕΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)