to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:20 | 15.01.2013

Πολιτική

Νομιμότητα Über Alles

Του Δημήτρη Καραμάνη


Επιτέλους στην Ελλάδα, αποκαθίσταται η νομιμότητα. Η κυβέρνηση, για το καλό όλων, δεν διαπραγματεύεται τίποτα.Ο κόσμος ετοιμάζεται να βγεί στα μπαλκόνια για να πανηγυρίσει και να γνέψει στα ΜΑΤ και τα ΕΚΑΜ, που αποκαθιστούν καθημερινά την τάξη. Βίλλες, Σκαραμαγκάδες και Λέλες έπιναν το αίμα του λαού για χρόνια. Τώρα, ανοχή τέλος.

Επιτέλους, μια κυβέρνηση που ανοίγει μέτωπο με την ανομία, δίχως διακρίσεις και ελαφρυντικά. Συγκρούεται με αυτούς που προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου που ευθύνονται για το σκάνδαλο με τη λίστα Λαγκάρντ, ετοιμάζονται να υποστούν τις συνέπειες του νόμου.

Ο Μπόμπολας, που χτυπιέται αλύπητα από τα αδέκαστα κυβερνητικά στελέχη, αποσύρεται συντετριμμένος από το μεγάλο κόλπο των μεταλλείων στη Χαλκιδική, επιστρέφει στο δημόσιο τη συχνότητα του MEGA και ετοιμάζεται να αποδεσμεύσει την ΤΕΡΝΑ από τη σύμβαση για τη διαχείρηση των απορριμάτων.

Οι εθνικοί δρόμοι, επιστρέφουν στο δημόσιο, αφού οι μεγαλοεργολάβοι που απολάμβαναν την κρατική ασυλία για πολλά χρόνια, σήμερα φεύγουν κυνηγημένοι από τον κόκκινο Στουρνάρα και τον subcommandante Δένδια.

Τα καραβάνια των φτωχών τραπεζιτών, περνούν τα σύνορα για να βρούν καταφύγιο στον παγωμένο Βορρά της Ευρώπης. Τα δωράκια, οι μίζες, οι «επανακεφαλαιοποιήσεις», κομμένες. 

Η κυβέρνηση γίνεται ο φόβος και ο τρόμος κάθε golden boy και CEO.

Οι μεγάλες μέρες της εθνικής υπερηφάνιας έχουν έρθει. Τα παγωμένα σπίτια των συμπολιτών μας, ζεσταίνει το πλατύ χαμόγελο του Αντώνη, του Φαήλου, του Χρύσανθου, του Μάκη και των άλλων άξιων στελεχών της Κεντροδεξιάς.

Κουράγιο, συμπατριώτες, ο Θεός να μας φυλάει από αναρχικούς και συριζαίους.


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)