to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:33 | 07.10.2019

Κοινωνία

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Βέλτιστες» πρακτικές δωσιλογισμού θυμίζει η στοχοποίηση μέλους της ΚΝΕ από τον Μπογδάνο

«Τέτοιες χαφιεδίστικες πρακτικές που καλλιεργούν τον κοινωνικό κανιβαλισμό είναι καταδικαστέες και δεν θα γίνουν η κανονικότητα που ονειρεύεται η ακροδεξιά τάση της Νέας Δημοκρατίας», απαντά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας θέση για το περιστατικό με τον βουλευτή της ΝΔ


«Κανείς δεν εκπλήσσεται με τον Μπογδάνο, έναν υπερασπιστή των δολοφόνων ναζί», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, όμως αυτό που υποστηρίζει η οργάνωση είναι πως το πρόσφατο γεγονός της στοχοποίησης, μέσω δημοσιοποίησης στοιχείων, μέλους της ΚΝΕ, θυμίζει πρακτικές μαύρων για την ελληνική ιστορία περιόδων.

Η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων αποτελεί παραβίαση της ηθικής όσο και της συνταγμτικής αρχής προστασίας των πολιτών, τονίζει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

«Σήμερα, ο πρώην «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΪ και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου παράνομη στοχοποίηση μέλους της ΚΝΕ, που θυμίζει τις “βέλτιστες” πρακτικές του δωσιλογισμού στην χώρα μας, στις οποίες μας είχαν συνηθίσει τα πολιτικά του πρότυπα στις μαύρες περιόδους της ελληνικής ιστορίας.

Αυτός που ήθελε τανκς στην ΕΡΤ, που υπερασπιζόταν τον Ρουπακιά, τον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, σήμερα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων ενός μέλους της ΚΝΕ, παραβιάζοντας έτσι κάθε έννοια ηθικής όσο και τη συνταγματική αρχή που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.

Βέβαια, κανείς δεν εκπλήσσεται με τον Μπογδάνο, έναν υπερασπιστή των δολοφόνων ναζί. Τέτοιες χαφιεδίστικες πρακτικές που καλλιεργούν τον κοινωνικό κανιβαλισμό είναι καταδικαστέες και δεν θα γίνουν η κανονικότητα που ονειρεύεται η ακροδεξιά τάση της Νέας Δημοκρατίας.

Η μάχη απέναντι στον σκοταδισμό, την ακροδεξιά, τη συντήρηση και τη βαρβαρότητα, είναι η μάχη της γενιάς μας για μια κοινωνία ισότητας, δημοκρατίας όπου όλα τα λουλούδια θα μπορούν να ανθίσουν».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)