to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:37 | 17.07.2020

Κοινωνία

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα οι αστυνομικοί του Χρυσοχοϊδη χτυπούν και stand up comedians

Την άμεση αθώωση όσων κατηγορούνται με στημένες καταγγελίες ζητά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την σύλληψη και τον ξυλοδαρμό του stand up comedian Αλέξανδρου Τιτκώβ και του μουσικού Θωμά Λάλου.


Η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 15/7, δυνάμεις καταστολής εξαπέλυσαν αναίτια και δολοφονική επίθεση στο μπλοκ που αποχωρούσαν συντεταγμένα από την κινητοποίηση ενάντια στις γνωστές «επιτροπές κατοίκων», οι οποίες καλούσαν ενάντια στους πρόσφυγες που τους έχει χορηγηθεί άσυλο και που βρίσκονται στην περιοχή της Βικτώριας πλήρως εγκαταλελειμμένοι από κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Οι δυνάμεις των ΔΕΛΤΑ και ΔΡΑΣΗ, λειτουργώντας ως χούλιγκαν με αστυνομική αμφίεση, χτύπησαν απρόκλητα όσους και όσες αποχωρούσαν ειρηνικά και συντεταγμένα από την Πλατεία Βικτώριας, τους ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν βίαια τον stand-up κωμικό Αλέξανδρο Τιτκώβ και τον μουσικό Θωμά Λάλο, ενώ, τέλος, τους «φύτεψαν» ψευδή ενοχοποιητικά στοιχεία, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντο.

Μετά την παράνομη έφοδο στο σπίτι του Ινδαρέ, την επέμβαση σε δυο κινηματογράφους της Αθήνας επειδή πρόβαλαν την ταινία «Joker», την έφοδο σε μαγαζιά των Εξαρχείων και των αναίτιων ξυλοδαρμών νέων ανθρώπων που απλά βρισκόντουσαν εκεί για να πιούν το ποτό τους, τώρα οι αστυνομικοί του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη χτυπούν και stand up comedians.

Κ. Χρυσοχοϊδη, η παρέμβαση της αστυνομίας δεν μπορεί να καθορίζεται από τις ακροδεξιές αγκυλώσεις του κ. Σαμαρά και κ. Βορίδη που στοχεύουν στην εξόντωση όσων δεν τους μοιάζουν. Η αστυνομία δεν είναι το μακρύ χέρι των ακροδεξιών της Νέας Δημοκρατίας.

Ζητάμε την άμεση αθώωση όσων κατηγορούνται με στημένες καταγγελίες.

Ζητάμε την απομάκρυνση από τα σώματα ασφαλείας όσων λειτουργούν ως χρυσαυγίτες με αστυνομική αμφίεση.

Να διαλυθούν τώρα οι ομάδες «ΔΕΛΤΑ» και «ΔΡΑΣΗ»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)