to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:28 | 18.08.2020

Κοινωνία

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου: Εκφράζουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στον λαό του Λιβάνου

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου ανακοινώνει την έμπρακτη αλληλεγγύη συλλέγοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα την Τετάρτη 19/8/20 έως την Δευτέρα 24/8/20 από τις 9:00 έως τις 11:00 το πρωί και από τις 16:00 έως 21:00 το απόγευμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Εθνικής Αντίστασης και Λάρνακας 5, 1ος όροφος ( πάνω από τον Κωτσόβολο).


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου:

Στην Βυρηττό του Λιβάνου εξελίσσεται μια τραγωδία. Πέρα από τις οικονομικές  επιπτώσεις της πανδημίας, την ανεργία και την ακραία φτώχεια που μεγάλο μέρος του πληθυσμού αντιμετωπίζει, ο Λιβανέζικος λαός δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες από μια μεγάλη ανθρωπιστική καταστροφή με νεκρούς και τραυματίες.

Δεκάδες οι νεκροί και χιλιάδες οι τραυματίες, καθώς και οι εγκλωβισμένοι ακόμα κάτω από τα συντρίμμια, από την έκρηξη που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/8 στο λιμάνι της πόλης, σε αποθήκη όπου φυλασσόταν, μεγάλη ποσότητα νιτρικού αμμωνίου.

Με τις έρευνες να συνεχίζονται αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των θυμάτων.Τα βίντεο από την έκρηξη που κάνουν τον γύρω του κόσμου, αποδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής και της ανθρωπιστικής τραγωδίας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Λιβανέζικο λαό ο οποίος καλείται τώρα να αγωνιστεί για να υπερβεί αυτή την καταστροφή.

Δείχνουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας συλλέγοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα την Τετάρτη 19/8/20 έως την Δευτέρα 24/8/20 από τις 9:00 έως τις 11:00 το πρωί και από τις 16:00 έως 21:00 το απόγευμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Εθνικής Αντίστασης και Λάρνακας 5, 1ος όροφος ( πάνω από τον Κωτσόβολο).

Τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)