to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Με το φακό του left.gr: Παράσταση διαμαρτυρίας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην αμερικανική πρεσβεία ενάντια στις πολιτικές του Τραμπ

Με σύνθημα «κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα αφεντικά και για τους λαούς τα σύνορα κλειστά», οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της μεταναστευτικής πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ πραγματοποίησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία.

Με αφορμή το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο απαγορεύει την είσοδο σε πολίτες από επτά μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, καθώς επίσης και την προσπάθειά του να φτιάξει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σήμερα σε διαμαρτυρία.

Με σύνθημα «κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα αφεντικά και για τους λαούς τα σύνορα κλειστά», οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «είναι διεθνιστικό καθήκον να σταθούν στο πλάι του αγωνιζόμενου αμερικανικού λαού που κατά εκατομμύρια διαδηλώνει στους δρόμους των ΗΠΑ ενάντια στον φασισμό και το σκοτάδι».

Το κάλεσμα:

Η εκλογή του Donald Trump στην προεδρία των ΗΠΑ αποτελεί μία αρνητική εξέλιξη για τη δημοκρατία και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Τα πρώτα δείγματα γραφής της διακυβέρνησής του δείχνουν πως ο λαός της Αμερικής έρχεται αντιμέτωπος με μια εξουσία η οποία επενδύει στο ρατσισμό, το σεξισμό, την ισλαμοφοβία και σίγουρα στρέφεται ενάντια στην ίδια την εργατική τάξη και το δικαίωμά της στην αξιοπρεπή ζωή. Σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται διαδηλώσεις ενάντια στην διακυβέρνηση Trump. Έχουμε διεθνιστικό καθήκον να σταθούμε στο πλάι του αγωνιζόμενου αμερικανικού λαού που κατά εκατομμύρια διαδηλώνει στους δρόμους των ΗΠΑ απέναντι στο σκοτάδι.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αμερικανική πρεσβεία, την Τετάρτη 1/2, στις 18.00, στηρίζοντας τον αγώνα του αμερικανικού λαού.

16359133_10209974030300671_1505806686_n

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)