to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:57 | 23.09.2020

Πολιτική

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες να πυκνώσουν τις κινητοποιήσεις τους

Η ΝΔ επιτίθεται στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επειδή στηρίζει τις καταλήψεις και τις κινητοποιήσεις των μαθητών/τριών σε πολλά σχολεία της χώρας για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας.


Η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

Η ΝΔ επιτίθεται στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επειδή στηρίζει τις καταλήψεις και τις κινητοποιήσεις των μαθητών/τριών σε πολλά σχολεία της χώρας για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας.
Η Κυβέρνηση θυσιάζει την υγεία των πολιτών για να πετύχει τα καλύτερα ντιλ για τους φίλους της και να μη διαταράξει τις σχέσεις της με τους ακροδεξιούς σκοταδιστές που η ίδια δημιούργησε. Καλλιεργεί τη συνωμοσιολογία με τις παλινωδίες της στην αντιμετώπιση της πανδημίας και γίνεται επικίνδυνη για τη ζωή μας.

Θα βρει ολόκληρη την κοινωνία απέναντι της.

Αντί να σιωπήσει μετά την ξεφτίλα με τις μάσκες και να πάρει σοβαρά μέτρα, έστω εκ των υστέρων, για την προστασία των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και των δασκάλων και καθηγητών, προσπαθεί να δημιουργήσει την εικόνα των συνωμοσιολόγων μαθητών/τριών, αντιμετωπίζοντάς τους ως κακοποιούς, με αστυνομία και εισαγγελείς.

Καλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες να πυκνώσουν τις κινητοποιήσεις τους για να προστατεύσουν τη ζωή τους και την εκπαιδευτική διαδικασία.

Δεν περιμένουμε τίποτα από την κυβέρνηση των ιδεοληπτικών ακροδεξιών.

Την πανδημία θα την αντιμετωπίσει η κοινωνία ενωμένη με αλληλεγγύη και συλλογική υπευθυνότητα.


ΥΓ. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την αμέριστη συμπαράσταση μας στον άτυχο εισηγητή του μνημονίου συνεργασίας με τη Β. Μακεδονία. Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη να παραδεχτείς ότι συνειδητά κορόιδεψες και δίχασες μια χώρα για το εκλογικό σου όφελος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)