to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:35 | 22.04.2019

Πολιτική

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Για την Ελλάδα των πολλών. Για την Ευρώπη των λαών

«Σήμερα, 22 Απρίλη και ώρα 19:00, οι νέες και οι νέοι βρισκόμαστε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της μάχης των ευρωεκλογών, από τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα»


Η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Για την Ελλάδα των πολλών. Για την Ευρώπη των λαών.

Στις 26 του Μάη, καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον της Ευρώπης που είναι στενά συνυφασμένο με το μέλλον της Ελλάδας. Οι νέοι και οι νέες καλούμαστε να αντιστρέψουμε το ευρωπαϊκό νεοφιλελεύθερο μοντέλο της οικονομίας που οδήγησε στην υποτίμηση του κόσμου της εργασίας και στην κατάργηση του κοινωνικού κράτους, παλεύοντας για μια Ευρώπη των πολλών. Καλούμαστε να δώσουμε την ίδια μάχη που δίνουμε και με τις εγχώριες νεοφιλελεύθερες ελίτ που δεν διστάζουν ακόμα και σήμερα να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των λίγων και τον περιορισμό των κοινωνικών δικαιωμάτων των πολλών.

Οι νέες και οι νέοι στις 26 του Μάη, καλούμαστε να στείλουμε τους εκπροσώπους μας στο Ευρωκοινοβούλιο για μια ακόμα κρίσιμη μάχη, τη μάχη ενάντια στις δυνάμεις του εθνικολαϊκισμού και της οργανωμένης Ακροδεξιάς. 
Οι δυνάμεις του μίσους και της ξενοφοβίας, των κλειστών συνόρων και του ρατσισμού δεν χτυπάνε απλά την πόρτα μας. Έχουν ήδη εισβάλει μέσα στο κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι και οφείλουμε, όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Ευρώπη, να τις αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά, απαντώντας συλλογικά και ενισχύοντας παντού τις προοδευτικές και δημοκρατικές κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες.

Σήμερα, 22 Απρίλη και ώρα 19:00, οι νέες και οι νέοι βρισκόμαστε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της μάχης των ευρωεκλογών, από τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)