to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:52 | 02.09.2022

Πολιτική

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Συνέντευξη τύπου για το φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ στο Νότιο Πάρκο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αφορμή το φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας - Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Κ. Ζαχαριάδης, τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ο Μ. Σιδηρόπουλος, συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ο Αλ. Γερολυμάτος, μέλος της γραμματείας του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ο Χ. Βουνοτρυπίδης, γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας εν όψει του ΣΠΟΥΤΝΝΙΚ φεστιβαλ που θα πραγματοποιηθεί αύριο 3 Σεπτεμβρίου στο Νότιο Πάρκο Πάτρας. Παρόντες στην συνέντευξη ήταν ο συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Μιχάλης Σιδηρόπουλος, ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Χάρης Βουνοτρυπίδης, ο Γερολυμάτος Αλέξανδρος μέλος της γραμματείας του ΚΣ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ο Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέντευξη τύπου τονίστηκε πως το φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στην πόλη μετά από 8 χρόνια με στόχο να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης των δημιουργικών ριζοσπαστικών και προοδευτικών νέων της πόλης.

Ο Γερολυμάτος Αλέξανδρος χαρακτηριστικά ανέφερε “Με κεντρικό σύνθημα «Σε τροχιά ανατροπής: Ξαναγράφουμε με νότες τη ζωή μας» και στοχο να βρεθουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δίνουμε τον παλμό ώστε αυτή η προεκλογική χρόνια να είναι μια χρόνια δημιουργίας και αγώνων της νέας γενιάς, όπου μαζί θα μετουσιώσουμε την απογοήτευση και την δυσφορία για τις πολιτικες που μας επιβάλλονται σε ένα κύμα αλλαγης, παίρνοντας ξανά τις ζωές μας στα χερια μας.»

Ενώ ο Βουνοτρυπίδης Χάρης «Μέσω του ΣΠΟΥΤΝΙΚ προσπαθούμε να αναδείξουμε ένα διαφορετικό πολιτιστικό μοντέλο με άξονα τις αξίες της αλληλεγγύης, της συλλογικής ζωής και δράσης. Κόντρα στα πρότυπα της εποχής του ατομικισμού, της κατανάλωσης και της μαζικοποιημενης διασκέδασης μέσω πολιτιστικών και αλληλέγγυων δράσεων προβάλουμε την κοινωνία που ονειρευόμαστε και θέλουμε να οικοδομήσουμε.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)