to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:06 | 19.11.2012

Κοινωνία

Νεολαία ΣΥΝ: Οι νεοναζί δεν θα περάσουν - Αντιφασιστική διαδήλωση Σάββατο 24/11

Ανακοίνωση-κάλεσμα της Νεολαίας Συνασπισμού για την αντιφασιστική διαδήλωση της 24ης Νοέμβρη


Ολόκληρη η ανακοίνωση

Στην Ελλάδα της κρίσης και της εξοντωτικής, για τους εργαζόμενους και τη νεολαία, πολιτικής των μνημονίων, εκτρέφεται το αυγό του φιδιού.

Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής,σήμερα περιφέρεται στα κοινοβουλευτικά έδρανα και στα τηλεπαράθυρα διακηρύσσοντας το μίσος και το φόβο.Οι μελανοχιτώνες του Μιχαλολιάκου, χτυπούν, προπηλακίζουν, βάφουν στο αίμα τις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας στο όνομα της αρρωστημένης και απάνθρωπης ιδεολογίας τους.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση,το κράτος όχι μόνο αρνείται να επέμβει για να σταματήσει τα σύγχρονα τάγματα εφόδου αλλά μετατρέπεται σταδιακά σε ένα καλοκουρδισμένο μηχανισμό αυταρχισμού και καταστολής απέναντι σε όποιον αντιστέκεται.Η μνημονιακή συγκυβέρνηση,επενδύει στο φόβο και τον κοινωνικό κανιβαλισμό για να διαιρέσει και να τρομοκρατήσει τον κόσμο που υποφέρει από την πολιτική της.

Η φασιστική βία και η αστυνομοκρατία στις πόλεις μας είναι το αποτέλεσμα μιας πολιτικής που γνωρίζει πως έχει το λαό απέναντι της.Ο λαός από κυρίαρχος,μετατρέπεται σε εχθρό που πρέπει να υποταχθεί.

Οι αγώνες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας,αποτελούν το μεγαλύτερο εφιάλτη τους.

Αυτόι που έδωσαν τις μεγάλες μάχες των τελευταίων χρόνων αψηφώντας τον κρατικό αυταρχισμό και την καταστολή,είναι αυτοί που έχουν το χρέος να απαντήσουν στην φασιστική απειλή.

Όσοι και όσες αντιστέκονται για αξιοπρέπεια και δημοκρατία θα στείλουν τα ναζιστικά αποβράσματα,στη θέση που τους επιφύλαξε η μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών πριν από 70 χρόνια.

Οι νεοναζί δεν θα περάσουν.

Όλοι και όλες στην αντιφασιστική διαδήλωση,το Σάββατο 24 Νοέμβρη,στις 12 στα Προπύλαια

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)