to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:45 | 12.09.2012

left.gr

Κοινωνία

Νεολαία ΣΥΝ: "Καμία σχέση με τη μαχόμενη δημοσιογραφία δεν έχουν όσοι εξισώνουν αγωνιστές με εγκληματίες"

Με αφορμή την επικίνδυνη εξίσωση του αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, ενάντια στα μεταλλεία χρυσού που θα εξαφανίσουν τον φυσικό πλούτο του τόπου τους, με τους χρυσαυγίτικους τραμπουκισμούς εναντίον μεταναστών, στην οποία προβαίνει η «Καθημερινή» με το χθεσινό, πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της, η Νεολαία ΣΥΝ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού:

Για την απαράδεκτη εξίσωση του αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής με τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής από μερίδα των ΜΜΕ

Από μερίδα των ΜΜΕ, που σθεναρά τα τελευταία χρόνια υπερασπίζονται τη μνημονιακή πολιτική, έχει ξεκινήσει μια απαράδεκτη διαδικασία συκοφάντησης των λαϊκών κινητοποιήσεων και εξίσωσης τους με τη δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Οι χιλιάδες κάτοικοι της Ιερισσού που υπερασπίζονται με τον αγώνα τους ενάντια στα μεταλλεία το δικαίωμα τους στη ζωή και οι τραμπούκοι χρυσαυγίτες, που σπάνε πάγκους και ξυλοκοπούν μετανάστες δεν είναι οι δύο όψεις της ανομίας, όπως ισχυρίζονται κάποιοι περισπούδαστοι κονδυλοφόροι του συστήματος.

Ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής που με τη συλλογική πάλη τους προστατεύουν το περιβάλλον, τις ζωές τους και το μέλλον των παιδιών είναι αυτό που απεχθάνονται και εχθρεύονται οι δυνάμεις της ακροδεξιάς και του παρακράτους που το παίζουν αυτόκλητοι τηρητές της έννομης τάξης.

Καμία σχέση δεν έχουν τα χτυπημένα από τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες των ΜΑΤ, κορμιά του κόσμου που βρέθηκε στις Σκουριές με τα οπλισμένα χέρια των φασιστών του Μιχαλολιάκου.

Καμία σχέση με την μαχόμενη δημοσιογραφία και εν τέλει, με τον ορθό λόγο, δεν έχουν όσοι εξισώνουν αγωνιστές με εγκληματίες.

12/9/2012


Διαβάστε επιπλέον:  Εξισώνει κατοίκους της Χαλκιδικής και «τάγματα εφόδου» η Καθημερινή
Σκουριές: Αποφασιστικότητα των κατοίκων - Καταστολή υπέρ των μεγαλοεργολάβων

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)