to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:16 | 17.01.2014

πηγή: efsyn.gr

Κοινωνία

Νέοι πίνακες διαθεσιμότητας στα ανώτατα ιδρύματα από το ΑΣΕΠ

Νέοι πίνακες υπαλλήλων σε ανώτατα ιδρύματα από το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της διαθεσιμότητας βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων, που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του κάθε Πανεπιστημίου.


Νέους πίνακες κατάταξης υπαλλήλων μόνο για τον κλάδο ΔΕ Διοικητικού- Λογιστικού των Πανεπιστημίων Πατρών και Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της διαθεσιμότητας, σύμφωνα με στοιχεία που απέστειλαν οι Διευθύνσεις Διοικητικού των ως άνω πανεπιστημίων, κατήρτισε το ΑΣΕΠ, σε ορθή επανάληψη.

Επίσης, το ΑΣΕΠ έκανε γνωστό ότι κατήρτισε και τους νέους πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης, βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων, που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του ανώτατου ιδρύματος.

Επισημαίνεται ότι οι πίνακες διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Οι πίνακες καταρτίστηκαν κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας ανά κατηγορία, κλάδο ή/ και ειδικότητα, βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα νέα στοιχεία, όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού του πανεπιστημίου.

Δείτε τους σχετικούς πίνακες:

Πανεπιστήμιο Κρήτης

Πανεπιστήμιο Πατρών

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σχετικά θέματα

«Νέοι πίνακες διαθεσιμότητας για τα Πανεπιστήμια Πατρών και Θεσσαλίας»

«Οι πίνακες διαθεσιμότητας για το ΕΜΠ»

«Προσωρινοί πίνακες διαθεσιμότητας για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)