to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:37 | 10.06.2013

Πολιτική

Το νέο portal του Κόκκινο 105.5 είναι εδώ!

Το Κόκκινο μεγαλώνει και εξαπλώνεται.


Όπως σημειώνεται στην 1η σελίδα του νέου portal:

Το Κόκκινο μεγαλώνει και εξαπλώνεται.

Καλή αρχή…

Το νέο portal του σταθμού μας είναι εδώ, ανοίγοντας και ένα νέο μετερίζι στην μεγάλη μάχη της ενημέρωσης. Στο www.stokokkino.gr θα δώσουμε εικόνα και ήχο για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα στην Ευρώπη στον κόσμο στην πολιτική στον πολιτισμό στα κινήματα , στις δράσεις στη ζωή.

Οι φίλοι του 105,5 θα έχουν την δυνατότητα να δημοσιεύουν τα άρθρα τους, να επικοινωνούν τα δικά τους ρεπορτάζ , να μεταδίδουν σύντομα και τις δικές τους εκπομπές.

Ένα νέο ραδιόφωνο θα γεννηθεί μέσα στο νέο portal «το μουσικό κόκκινο». Βάζουμε στοίχημα για την 1η Σεπτέμβρη για τις πρώτες εκπομπές ,παράλληλα με τις τηλεοπτικές παραγωγές του 105,5 μέσα από την ίδια φόρμα.
Το στοίχημα για όλους εμάς τους εργαζόμενους στο κόκκινο είναι ,το ραδιόφωνο μας να γίνει ακόμα πιο παρεμβατικό , ακόμα πιο ανοιχτό ,ακόμα πιο δυνατό , χωρίς να χάσει τον προσανατολισμό του .

Ο 105,5 ήταν ,είναι και θα είναι η φωνή των κινημάτων, της αντίστασης ,της δράσης, της ελπίδας , της ανατροπής , της αμφισβήτησης, της είδησης που πνίγεται στην δύνη των συμφερόντων . Της είδησης που φωνάζει και δεν έχει μέσο μετάδοσης .

Μέσα σε λίγες ημέρες άλλαξαν πολλά στον 105,5 στο Κόκκινο αλλά είναι λίγα μπροστά σε όλα αυτά που έχουμε βάλει στόχο .Και οι στόχοι είναι για να πιάνονται για να μπαίνουν καινούργιοι ακόμα πιο δύσκολοι ακόμα πιο όμορφοι. Και όλα είναι εφικτά .Γιατί εδώ στο δρομάκι της οδού Σαρρή το χαμόγελο ,ο ενθουσιασμός και το πείσμα ανταμώνει συμμαχεί και ξεκινά την αντεπίθεση .

Ελάτε μαζί μας λοιπόν για να σπάσουμε την βολή του ρεαλισμού και να πιάσουμε το όνειρο.

Ανατρέπουμε την γκρίνια και την απογοήτευση …

Την κάνουμε ρυθμό χορό , μουσική , ζωντανή όπως και τα θέλω μας. Εδώ στους 105,5 στο κόκκινο .
Εδώ στο www.stokokkino.gr .

Κυνηγάμε το αδύνατο μέχρι να φοβηθεί…
Venceremos

Κ.Αρβ…

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)