to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:54 | 20.10.2016

Πολιτική

Νέο επεισόδιο Λοβέρδου για να τιναχτεί στον αέρα η εξεταστική επιτροπή

Νέο show και προσπάθεια παρεμπόδισης των εργασιών της Επιτροπής από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ


Οξύτατο επεισόδιο για τη δημοσιοποίηση στοιχείων οροθετικών γυναικών προκλήθηκε στη σημερινή συνερίαση της Εξεταστικής Επιτροπής ανάμεσα στον πρόεδρό της Σωκράτη Φάμελλο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο κατά την εξέταση του διευθύνοντος συμβούλου του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλη.

Ο Ανδ. Λοβέρδος ρώτησε τον Στρ. Λιαρέλη αν θα δημοσιοποιούσε προσωπικά δεδομένα που τα απαγορεύει ο νόμος. «Δεν θα το έκανα ακόμη και αν ο νόμος το επέτρεπε» απάντησε ο κ. Λιαρέλης. «Θα δημοσιοποιούσατε προσωπικά δεδομένα οροθετικών γυναικών;», ρώτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία αναφερόμενη στην υπόθεση που είχε γίνει επί υπουργίας Λοβέρδου, αλλά χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Ο Ανδ. Λοβέρδος απαίτησε με ακραίο τρόπο να πάρει το λόγο επί προσωπικού, ο Σ. Φάμελλος του είπε ότι δεν υπάρχει προσωπικό καθώς δεν υπήρξε αναφορά στο όνομά του αλλά του έδωσε το λόγο για ένα λεπτό προκειμένου να αναπτύξει τη θέση του. Ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για συκοφαντία, υπαινίχθηκε προσφυγή στη Δικαιοσύνη και υποστήριξε ότι προσβάλλεται η τιμή και η προσωπικότητά του. Ο Σ. Φάμελλος του επεσήμανε ότι δεν υπάρχει προσωπικό και αναφορά στο όνομά του ή στην τότε ιδιότητά του, αλλά ο κ. Λοβέρδος απαιτούσε να μιλήσει ξανά και φώναζε ότι «φιμώνεται η φωνή του», ενώ χτυπούσε και το χέρι του στο έδρανο. «Ζητώ την συναδελφική αλληλεγγύη σας» έλεγε απευθυνόμενος στους βουλευτές και τους ζητούσε να μην πάρουν τον λόγο, σε ένα ακόα σόου εντυπωσιοθηρίας.

«Τον λόγο τον δίνει ο πρόεδρος» του επεσήμανε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς που περίμενε να μιλήσει. «Δεν θέλω για ένα γινάτι να τινάξετε την Επιτροπή στον αέρα και δεν ξέρω γιατί το κάνετε», είπε ο Σ. Φάμελλος στον κ. Λοβέρδο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)