to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:44 | 08.01.2019

Κοινωνία

Νεκρός 24χρονος στον καταυλισμό της Μόριας

Για καρδιακό επεισόδιο κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες


Ενδείξεις σοβαρού ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου διαπίστωσε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 24χρονο αιτούντα άσυλο από το Καμερούν που μεταφέρθηκε νεκρός σήμερα στις 3 μετά τα μεσάνυχτα από τον καταυλισμό της Μόριας στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ακριβής αιτία του θανάτου του 24χρονου θα διαπιστωθεί αφού υπάρξουν τα αποτελέσματα των απαραίτητων στην περίπτωση τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Όπως έγινε γνωστό, ο νέος άνδρας διέμενε σε θερμαινόμενο κατά διαστήματα οικίσκο στον καταυλισμό, μιλούσε αγγλικά και γαλλικά και ήταν μέλος της καθολικής χριστιανικής κοινότητας της Μυτιλήνης, η οποία θα φροντίσει και για την ταφή του. (πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Δ. Βίτσας: Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση

Ο αρμόδιος υπουργός, μιλώντας στο «Κόκκινο», αναφέρθηκε στην αρχή της συνέντευξης και στο «δυσάρεστο περιστατικό στη Λέσβο τις πρώτες πρωινές ώρες, περίπου στις 02.00, καθώς πέθανε ένας νεαρός μετανάστης από το Καμερούν. Οι ομοεθνείς του τον μετέφεραν από το κοντέινερ όπου βρισκόταν, αλλά παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού, τόσο στη Μόρια όσο και στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή», για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, όπως διευκρίνισε.

Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή, ανέφερε ότι «όπως λένε οι μετεωρολόγοι δεν θα υπάρξει κάποιο ισχυρό φαινόμενο στα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Παρά ταύτα, έχουμε κάνει όλες τις προετοιμασίες, επικεντρωνόμαστε περισσότερο στη Σάμο, όπου έγινε και σύσκεψη με τους φορείς του νησιού, την ΕΛΑΣ, το Λιμενικό και τον στρατό, ώστε να ληφθούν όλα τα δυνατά μέτρα, καθώς υπάρχει υπερπληθυσμός».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)