to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:40 | 02.05.2017

Πολιτική

Αν. Νεφελούδης: Σε απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο ο Κυρ. Μητσοτάκης (βίντεο)

Στη συμφωνία, αλλά και την υπουργική απόφαση για τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης στην ΕΡΤ.


Στη συμφωνία, αλλά και την υπουργική απόφαση για τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης στην ΕΡΤ.

«Σε απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης» επειδή είχε επενδύσει στην καταστροφή της χώρας και στη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και σε μια διαδικασία που θα ήταν η κατάρρευση της οικονομίας της χώρας σχολίασε τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Υπενθύμισε ότι «εκτός από τους θεσμούς είχαμε και την τρόικα εσωτερικού» μια σειρά από ζητήματα που έθετε το ΔΝΤ τα έβλεπες την προηγούμενη μέρα από τη Ν.Δ. και τα συστημικά μέσα ως προαπαιτούμενα.

Είναι θράσος η Ν.Δ. να κάνει σήμερα κριτική όταν ευθύνεται για τις επιλογές που οδήγησαν εδώ την σημερινή οικονομία συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας.

Τα ασφαλιστικά ταμεία πάνε καλά και έχουμε πλεονάσματα, παρά τα προβλήματα που έχει ο ΕΦΚΑ τα οποία όμως αντιμετωπίζονται εξήγησε μεταξύ άλλων, ο κ. Νεφελούδης ενώ όπως επεσήμανε ο κόσμος αρχίζει να ανακτά την εμπιστοσύνη του στο κράτος καθώς δεν υπάρχει διαφθορά.

Αναφέρθηκε για τους στόχους της κυβέρνησης τα επόμενα δύο χρόνια. «Η κυβέρνηση έχει δύο ολόκληρα χρόνια με δεδομένο, ότι τελειώνει και η επιτροπεία το 2018 να συζητήσει για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση και να σχεδιάσει την ανάπτυξη και πλέον θα μπορούμε να μιλάμε για ένα άλλο περιβάλλον».

Κατ. Μπρέγιαννη - ΑΥΓΗ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)