to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:41 | 26.10.2017

Πολιτική

Α. Νεφελούδης: Η υποκρισία έχει όρια...

Στην κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων γίνεται μια παντελώς ψευδής αναφορά στο πρόσωπό μου, καταγγέλλοντας ότι προχώρησα μονομερώς στην αναβολή της προγραμματισμένης τριμερούς συνάντησης για το ζήτημα των ειδικών συνεργατών, αναφέρει ο γ.γ. Εργασίας


Ο Ανδρέας Νεφελούδης αναφέρει:

Στην κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων γίνεται μια παντελώς ψευδής αναφορά στο πρόσωπό μου, καταγγέλλοντας ότι προχώρησα μονομερώς στην αναβολή της προγραμματισμένης τριμερούς συνάντησης για το ζήτημα των ειδικών συνεργατών.

Οι καλοί συνδικαλιστές όμως φαίνεται ότι έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια. Και δεν είναι μόνο αυτό. Κρύβουν την αλήθεια που οι ίδιοι γνωρίζουν και αυτό συνιστά βαθύτερη υποκρισία.

Γιατί:

  1. Η προγραμματισμένη τριμερής συνάντηση αναβλήθηκε μετά από προφορικό αίτημα του ΣΥΕΤΕ με τη δικαιολογία ότι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με την εταιρεία το θέμα των ειδικών συνεργατών. Πράγμα που το γνώριζαν.

  2. Η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου απέστειλε ερώτημα προς τα διαβουλευόμενα μέρη για να μάθει πως προχωρά η πορεία των διαπραγματεύσεων. Πράγμα που το γνώριζαν και οι ίδιοι οι οποίοι ουδέποτε απάντησαν.

Πράγματι υπάρχει και για το Υπουργείο ένα σαφές ερώτημα για το τι έχει μεσολαβήσει με όλους τους συλλόγους των εργαζομένων και μέχρι χθες υπήρχε σιγή ιχθύος για τις διαπραγματεύσεις.

Αγαπητοί κύριοι,

Καλοί κομματικοί ή παραταξιακοί παραγοντισμοί (φαίνεται από τους χαρακτηρισμούς της ανακοίνωσης), καλή και η όποια “καταγγελία”, αλλά πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι αυτή η “πρακτική” δε μπορεί να χρησιμοποιείται για να ρίχνει στάχτη στα μάτια του συνόλου των εργαζομένων έτσι ώστε να καλύπτει, τουλάχιστον, αδράνειες και των οποίων τα συμφέροντα οφείλετε να υπερασπίζεστε.

Χτυπήσατε σε λάθος πόρτα, το Υπουργείο ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοικτό για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων, αλλά δεν προσφέρεται για συνδικαλιστικά ή διάφορα άλλα παιχνιδάκια.

Σας περιμένω στην προσεχή τριμερή, για περαιτέρω διευκρινήσεις από την πλευρά σας. Αν υπάρχουν.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)