to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:39 | 10.09.2012

left.gr

Κοινωνία

Νέες εφημερίδες στα περίπτερα!

Εν μέσω ύφεσης, σκληρής ανεργίας και ελέγχου της πληροφόρησης, 3+3 νέες προσπάθειες είναι σε εξέλιξη στα ΜΜΕ. Το επόμενο διάστημα αναμένεται η έκδοση 3 νέων εφημερίδων και ενδεχομένως ενός ραδιοφωνικού σταθμού.


Το πρώτο βήμα γίνεται το επόμενο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου με την εφημερίδα «Εργασία Τώρα» υπό τον Παναγιώτη Γκιόλμα. Η εφημερίδα θα προσπαθήσει να «πακετάρει την πληροφόρηση για τις θέσεις εργασίας απευθυνόμενη στη θάλασσα των ανέργων.


Το μεθεπόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία της εφημερίδας «Parapolitika»- από το ομώνυμοsite- και το Γιάννη Κουρτάκη. Τον βασικό πυρήνα της νέας εφημερίδας αποτελούν οι Μενέλαος Τασιόπουλος, Παναγιώτης Τζένος, Θανάσης Λάλας,  Θόδωρος Μουντζουρίδης (σκίτσο), Σωτήρης Ξενάκης, Γιάννης Αντύπας, Γιώργος Κατσίγιαννης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Σαρρής, Μακάριος Λαζαρίδης, Λεωνίδας Μπλαβέρης, Δημήτρης Κουνιάς κ.α. (πολιτικό), Νίκος Σαμοίλης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Αμαλία Κάντζου και Μηνάς Τσαμόπουλος (οικονομικό), Γιώργος Καραμέρος, Γιώργος Μητσικώστας και Λίζα Δουκακάρου (στήλες), Νίκος Παπανδρέου (γεύσεις). 


Το επόμενο εγχείρημα είναι η «Εφημερίδα των Συντακτών». Πρόκειται για μια προσπάθεια που στηρίζεται σε ένα συνεταιρισμό εργαζομένων, ο οποίος και θα έχει την πλειοψηφία της εκδοτικής εταιρείας «Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», στην οποία θα έχουν μικρά ποσοστά και άλλοι μέτοχοι.  Διευθυντής της εφημερίδας, ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης θα είναι ο Νικόλας Βουλέλης, , διευθυντής σύνταξης ο Σταμάτης Νικολόπουλος και σύμβουλος έκδοσης ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Θοδωρής Μαργαρίτης και μέλη, οι Φώτης Κρεμμύδας, Αριστείδης Μανωλάκος και Σωτήρης Μανιάτης.


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)