to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:53 | 18.10.2019

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Νέες απειλές Άδ. Γεωργιάδη κατά των μαρτύρων για τη Novartis

Αφού πρώτα φρόντισε να ενημερώσει ότι η προανακριτική κάνει ότι θέλει και άρα η Ν.Δ. που έχει την πλειοψηφία θα κάνει ότι θέλει ο κ. Γεωργιάδης επιδόθηκε σε νέα επιχείρηση κατατρομοκράτησης με ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis.


Αυτή ήταν η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης μέσω ΣΚΑΙ, στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis όπου μιλούν οι τρεις μάρτυρες για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς με διεθνείς διαστάσεις.

Εδώ όλο το βίντεο:

Οι νέες απειλές του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω ΣΚΑΙ

«Αν νομίζουν ότι αυτά τα δύο καθάρματα ότι πρόκειται να την γλυτώσουν αφού έβαλαν την χώρα σε περιπέτεια. Είπαν τέτοια ψέματα όπως είπαν για τους 7 και εγώ δεν θα τους πάω στα δικαστήρια πλανώνται πλάνην οικτρά. Τα ονόματά τους τα έχω ακούσει όπως εσείς. Αυτούς που με διαβάλλαν, με συκοφάντησαν, είπαν τέτοια τερατώδη ψέματα για μένα, μη νομίζουν ούτε μία στο δισεκατομμύριο, ότι θα την γλυτώσουν -και αν τους έβαλε κάποιος να μας πουν ποιος τους έβαλε- ότι εγώ δεν θα τους πάει στα δικαστήρια για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου» ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης.

Προσπαθούν να σβήσουν την πραγματικότητα με το σενάριο της "σκευωρίας" και να παραγράψουν από τη συλλογική μνήμη ότι το σκάνδαλο Novartis είναι παγκόσμιο και βρίσκεται υπό διερεύνηση, η δημοσιογραφική έρευνα της ελβετικής τηλεόρασης αυτή τη φορά, τους διαψεύδει.

Μην περιμένετε όμως να πει κανείς για παρακώληση του έργου της Δικαιοσύνης από τον Υπουργό Ανάπτυξης ή για παρεμβάσεις…

Αυτά αφορούσαν μόνο τον Πολάκη…

Κατ. Μπρέγιαννη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)