to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:53 | 26.06.2020

Αθλητισμός

«Νέα στο τέλος καλοκαιριού» ανακοίνωσε ο Μπακογιάννης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

«Εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας κλείσει-δέσει το σχέδιο, τις πηγές χρηματοδότησης και το χρονοδιάγραμμα», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων.


Μιλώντας στην εκπομπή «Τα παράπονα στο δήμαρχο» του σταθμού «Αθήνα 984», ο Κ. Μπακογιάννης εκτίμησε πως μέχρι το τέλος του εφετινού καλοκαιριού θα υπάρξουν θετικές, όσο και τελικές εξελίξεις γύρω από το θέμα της «Διπλής Ανάπλασης» και του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

«Θα περίμενε κανείς, να βγει ο δήμαρχος να κάνει μια εξαγγελία χωρίς περιεχόμενο για επικοινωνιακούς λόγους. Εγώ έχω κάνει την εξής επιλογή, να πειθαρχήσω. Αυτό σημαίνει ότι εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας κλείσει-δέσει το σχέδιο, τις πηγές χρηματοδότησης και το χρονοδιάγραμμα. Να μπορούμε δηλαδή να πούμε με όλη τη βεβαιότητα ότι αυτό είναι που θα γίνει και θα γίνει. Έχουμε δώσει στον εαυτό μας ένα περιθώριο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού», τόνισε ο Κ .Μπακογιάννης και πρόσθεσε, αναφερόμενος στον σχεδιασμό:

«Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να πειθαρχώ. Είναι προφανώς πολύ μεγάλος ο πειρασμός να πω κάτι αυτήν την στιγμή, όμως πρέπει να γίνει σωστά αυτό. Επιτρέψτε μου να μιλήσω, όταν θα έχουμε κάτι σίγουρο ως προς την οικονομική του διάσταση αλλά και τη νομική του διάσταση. Είναι ένα έργο που ξεπερνά τον Παναθηναϊκό και σας το λέω εγώ, που είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη».

Στην συνέχεια και απαντώντας σε μήνυμα φιλάθλου του Παναθηναϊκού, ο οποίος του ζήτησε να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας και να ολοκληρωθεί το γήπεδο, ο Δήμαρχος Αθηναίων, σχολίασε: «Λίγο υπομονή. Νομίζω μπορώ να πω στον συγκεκριμένο κύριο ότι θα έχει μια χαρά στο τέλος του καλοκαιριού».

Οσον αφορά στην πρόσφατη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για «αθέτηση συμφωνίας και σχέδιο μόνο για γήπεδο ποδοσφαίρου», ο Κ. Μπακογιάννης, απάντησε: «Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι έχω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό στην προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό. Ο μόνος τρόπος για να δείξω το σεβασμό μου, όχι μόνο στη οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά και στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά σε όλες τις οικογένειες των ανώνυμων Παναθηναϊκών, είναι εμπράκτως. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Επιτρέψτε μου λοιπόν να προχωρήσω σε ανακοινώσεις στο τέλος του καλοκαιριού, ανακοινώσεις που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)