to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:48 | 29.06.2016

Πολιτική

Νέα... ρουκέτα Μηταράκη: Χθες λασπολολόγησε κατά της Αυγής, σήμερα είδε... bullying

Ο βουλευτής Χίου της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης «ανακάλυψε» χθες «ύποπτη» παρουσία offshore στο μετοχολόγιο της Αυγής, που δεν άντεξε σε καμιά κριτική. Σήμερα, με αφορμή την απόσυρση τροπολογίας για τους κανόνες διεξαγωγής του ρουκετοπόλεμου στη Χίο, εφηύρε νέα θεωρία: η απόσυρση, λέει, έγινε ως αντεκδίκηση για τις χθεσινές του «αποκαλύψεις» και το 'ριξε στα παράπονα για bullying!


Μάλλον έχει ξεμείνει από σοβαρά επιχειρήματα η βαριά χρεωμένη (στις τράπεζες και τους πολίτες) Νέα Δημοκρατία, και το έχει ρίξει στη λάσπη και τα ανέκδοτα.

Ετσι, μετά τη χθεσινή φοβερή και τρομερή «αποκάλυψη» του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης για την «ύποπτη» παρουσία Offshore στο μετοχολόγιο της Αυγής, που δεν άντεξε σε καμιά σοβαρή κριτική, ο Νότης Μηταράκης – που εκλέγεται στη Χίο – επανήλθε με εξίσου φοβερές και τρομερές καταγγελίες για bullying (!) και αντεκδίκηση από τη μεριά της κυβέρνησης επειδή… ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης απέσυρε τροπολογία για τους κανόνες διεξαγωγής του ρουκετοπόλεμου στη Χίο, για λόγους ορθότερης νομικής διατύπωσης.

Ε, ο Νότης Μηταράκης έσπευσε να πει πως η τροπολογία αποσύρθηκε για να τον εκδικηθεί η κυβέρνηση για τις χθεσινές του «αποκαλύψεις». Το είπε μάλιστα και σε δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας ότι «φίλος μου που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ μου τηλεφώνησε χθες και μου είπε : “θα σε εκδικηθούν για όσα είπες περί offshore”», όπως γράφει το «έγκυρο» Πρώτο Θέμα.

Ο Νότης Μηταράκης είπε ακόμα ότι «επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον ενημέρωσε για πρακτικές “bullying” από την κυβέρνηση».

Η απάντηση του Γ. Σταθάκη από το βήμα της Βουλής βέβαια ήταν σαφής:

Ανακεφαλαιώνοντας: σύμφωνα με τον Ν. Μηταράκη, η κυβέρνηση εκδικείται ένα βουλευτή της αντιπολίτευσης για τις δήθεν αποκαλύψεις του, αποσύροντας άσχετη τροπολογία που αφορά την εκλογική του περιφέρεια. Και, μάλιστα, εμφανίζεται και «φίλος του από τον ΣΥΡΙΖΑ» να τον προειδοποιήσει. Τσκ, τσκ, ούτε για τηλεταινία β’ διαλογής δεν κάνει το σενάριο…

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)