to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Νέα πτώση της θερμοκρασίας

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες πάνω από τις παραθαλάσσιες περιοχές, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Διαστήματα ηλιοφάνειας περιμένουμε κατά τις πρωινές ώρες.



Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 6 βαθμούς, από 5 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 14 στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 11 βαθμούς στην Ήπειρο, από 9 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί, νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και αργότερα θα εκδηλωθούν βροχές, θα είναι το σκηνικό που θα επικρατεί στην Αττική. Χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, στρεφόμενοι σε βόρειους σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. 

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και λίγα χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Πηγή: Real

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)