to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:17 | 30.03.2020

Πολιτική

Νέα μέτρα για την οικονομία για τον Απρίλιο παρουσιάζει σήμερα η κυβέρνηση

Το πακέτο μέτρων - ένα ακόμα μετά από αυτό στις 20/3 - θα ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 10:00 πμ, από τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση.


Ένα «ολοκληρωμένο σχέδιο για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας για τον μήνα Απρίλιο», προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τον κορονοϊό, αποφασίστηκε σήμερα σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης από το Μέγαρο Μαξίμου. Υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη δέσμη μέτρων είχε ανακοινωθεί μόλις προ δεκαημέρου, στις 20/3, δείγμα ίσως ότι η κυβέρνηση δεν έχει σωστά εκτιμήσει την ανάγκη μακροπρόθεσμου σχεδιασμού εν μέσω επιδημίας.

Το σχέδιο της κυβέρνησης, θα ανακοινωθεί σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 10:00 πμ, από τους Υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου 'Ακης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιος Πετραλιάς και ο Προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)