to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:30 | 25.01.2021

Κοινωνία

Νέα καταγγελία για 16χρονη αθλήτρια στην Πάτρα

Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου στην Αχαΐα κατήγγειλε ασέλγεια σε ανήλικη αθλήτρια


O πρόεδρος του αθλητικού Συλλόγου στην Πάτρα, Χρήστος Μοσχόπουλος, έμαθε από τους αρχηγούς των ομάδων ποδοσφαίρου ότι ένα από τα στελέχη παρενοχλούσε σεξουαλικά αθλήτριες.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πριν από τρία χρόνια αποφάσισαν στον Σύλλογο να ερευνήσουν το θέμα, δίνοντας ερωτηματολόγιο στις κοπέλες που συμμετείχαν στις ομάδες. Μεταξύ των ερωτήσεων, υπήρχε και μια που αφορούσε σεξουαλική παρενόχληση. Στην ερώτηση αυτή φέρεται να απάντησε θετικά μια 16χρονη αθλήτρια, η οποία τους αποκάλυψε ότι το στέλεχος την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ο πρόεδρος και τα άλλα στελέχη έδιωξαν τον παράγοντα από την ομάδα και ενώ ήταν έτοιμοι να πάνε στον εισαγγελέα, τελικά η κοπέλα δεν προχώρησε στην καταγγελία επειδή φοβόταν.


Στην ερώτηση αυτή φέρεται να απάντησε θετικά μια 16χρονη αθλήτρια, η οποία τους αποκάλυψε ότι το στέλεχος την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Το σκηνικό ήταν το εξής. Είχαμε προπόνηση στις επτάμισι, και μια αθλήτριά μας είχε αναφέρει στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος της ομάδας πως είχε κάποιο πρόβλημα στη μετακίνησή της» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Μοσχόπουλος τονίζει πως ο άνδρας πρότεινε στο κορίτσι να πάει ο ίδιος από φροντιστήριο που έκανε μαθήματα για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στην προπόνηση της ομάδας, με εκείνη να δέχεται.

«Στο αμάξι την παρενόχλησε» αποκαλύπτει ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αχαΐας και προσθέτει πως ο ίδιος και τα άλλα στελέχη έδιωξαν τον παράγοντα από την ομάδα και ενώ ήταν έτοιμοι να πάνε στον εισαγγελέα, τελικά η κοπέλα δεν προχώρησε στην καταγγελία επειδή φοβόταν.

tags: Πάτρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)