to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:30 | 29.11.2021

Κοινωνία

Νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη - Παραδόθηκε ο δράστης

Με οκτώ μαχαιριές φέρεται να σκότωσε ο 49χρονος τη 48χρονη σύζυγό του, στη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής, στη Θεσσαλονίκη, όταν ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας το στυγερό έγκλημα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας thestival.gr, το βράδυ της Κυριακής ένας 49χρονος ομογενής από την Αρμενία πήγε στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο κρατητήριο του Τμήματος. Αμέσως, μετέβη στην οικία της συζύγου του περιπολικό και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή και μάλιστα με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι που εκτιμάται ότι ήταν το μέσο τέλεσης της δολοφονίας. Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Το ζευγάρι είχε ένα γιο, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος δεν ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το παιδί προσήλθε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει κατάθεση, μετά την εντοπισμό της νεκρής μητέρας του στο υπνοδωμάτιο της από τις Αρχές. Ο 49χρονος στην προανακριτική του απολογία φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή η γυναίκα του τον απατούσε.

Η 48χρονη γυναίκα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών, με αυτές να φτάνουν τις 14 μέσα στο 2021

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)