to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:58 | 07.03.2014

Πολιτική

Νέα διαστρέβλωση Κεδίκογλου: Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο για κανέναν λόγο, αφού θα το ακυρώσει» απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη νέα παραποίηση δήλωσης του Γ. Σταθάκη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο


Η απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

"Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι ενδεικτική της κυβερνητικής ανοησίας, στην προσπάθειά της να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο για κανέναν λόγο, αφού θα το ακυρώσει. Αυτήν ακριβώς τη θέση διατύπωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταθάκης. 

Ακολουθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Σταθάκη:

«Είναι απόλυτα σαφές, δεν θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο, θα επαναδιαπραγματευτούμε τη δανειακή σύμβαση. Τους όρους δηλαδή και τις διαδικασίες αποπληρωμής του χρέους Αυτό είναι το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί την εσωτερική πολιτική στην Ελλάδα η οποία είναι το μνημόνιο και το οποίο όπως ξέρετε αυτό μονομερώς εμείς δεν πρόκειται να συνεχίσουμε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση επ΄ αυτού. Θα εφαρμόσουμε την οικονομική πολιτική την οποία θα έχουν εγκρίνει οι Έλληνες πολίτες   εάν με εκλογές έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση»".

Οι δηλώσεις Κεδίκογλου:

«Τελικά ποιον νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν;» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή δήλωση του Γ. Σταθάκη για το μνημόνιο.

«Προ 20 ημερών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας, δήλωσε ότι «πρώτη πράξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η ακύρωση του μνημονίου». Σήμερα ο αρμόδιος τομεάρχης Ανάπτυξης κ. Σταθάκης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο» αλλά «θα επαναδιαπραγματευτεί τη δανειακή σύμβαση»», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)