to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:17 | 28.03.2023

Πολιτική

Νέα αποκάλυψη για τον Καππάτο της ΝΔ: κυνηγά στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες - Σφοδρά πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Αυτή είναι η ΝΔ: Υπουργοί όπως ο κ. Παπαθανάσης "καθαρίζουν" με 50.000 ευρώ για χρέη 2 εκ. και βουλευτές όπως ο κ. Καππάτος κυνηγούν ανελέητα στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες», τονίζει η Κουμουνδούρου, με αφορμή την αποκάλυψη της «Δημοκρατίας» ότι ο Καππάτος το 2020 εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης


Δεν έχει τέλος ο διασυρμός για τον βουλευτή της ΝΔ κ. Καππάτο καθώς φιγουράρει από χτες στα μανταλάκια και τον «χαρακτηρίζουν» φόβο και τρόμο των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Αρχικά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» έγινε γίνεται λόγος για έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο κ. Καππάτος έδωσε ‘’λυσσαλέα μάχη’’ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κεφαλονιάς το 2021 για να πάρει την κύρια κατοικία καρκινοπαθούς εμπόρου κι όταν εκείνη απεβίωσε κυνήγησε στην συνέχεια τον σύζυγο και τα δυο της παιδιά.

Σήμερα, Τρίτη, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι «πήγε να αρπάξει και το φτωχικό σπίτι φτωχής γυναίκας (καμαριέρας)». Συγκεκριμένα, το 2020 εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης, που αποδεδειγμένα αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο της.

Οργισμένη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

«Νέα αποκάλυψη για τον Καππάτο της ΝΔ: κυνηγά στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες»

Οι αποκαλύψεις για την δράση του βουλευτή Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτου συνεχίζονται.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Δημοκρατία», το 2020 εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης, που αποδεδειγμένα αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο της.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται τρεις ημέρες μετά την άλλη αποκάλυψη ότι το 2021 εκπροσώπησε fund σε άλλη αντίστοιχη περίπτωση. Και ποιος ξέρει πόσες ακόμη περιπτώσεις υπάρχουν.

Αυτή είναι η ΝΔ: Υπουργοί όπως ο κ. Παπαθανάσης «καθαρίζουν» με 50.000 ευρώ για χρέη 2 εκ. και βουλευτές όπως ο κ. Καππάτος κυνηγούν ανελέητα στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)