to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:36 | 23.02.2017

left

Πολιτική

Ν.Δ. - ΣΚΑΪ το ίδιο μαγαζί;

Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε σήμερα, Πέμπτη, στην Ολομέλεια της Βουλής, για τη συμφωνία στο τελευταίο Eurogroup και τη διαπραγμάτευση, καταδεικνύοντας την υποκρισία της ΝΔ


«Πρέπει να πω ότι είναι συγκινητικό που όλοι με αναζητείτε και σας έλειψα. Οι ενημερώσεις γίνοναι από την κυβέρνηση και όταν μιλάει ο κ. Τζανακόπουλος δεν μιλάει για πάρτη του, αλλά για όλη την κυβέρνηση», ανέφερε, κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Ο υπουργός, απάντησε και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. και τις κατηγορίες που εκτόξευσε νωρίτερα, υποστηρίζοντας πως το ότι ο κ. Τσακαλώτος δεν εμφανίστηκε αμέσως μετά το Eurogroup στη Βουλή να ενημερώσει για τη συμφωνία είναι αντισυνταγματικό. Παρατήρησε μάλιστα ότι στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ (λίγες ώρες πριν από την τοποθέτηση του κ. Δένδια, οι Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου είχαν εκφράσει την ίδια άποψη. Ευλόγως ο υπουργός Οικονομικών αναρωτήθηκε ποιος δίνει γραμμή σε ποιον, ο ΣΚΑΪ στη Ν.Δ. ή η Ν.Δ. στον ΣΚΑΪ.

Μπάμπης - Άρης οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας

Πέρα από τη γνωστή ταύτιση απόψεων ΣΚΑΪ και Ν.Δ. αξίζει να σημειωθεί η επιμονή των δύο αναλυτών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβεται τη δημοκρατία καθότι κόμμα της Αριστεράς. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έλεγε διαρκώς πως γνωρίζει πως η Αριστερά δεν σέβεται τη δημοκρατία αλλά δεν τον νοιάζει, με τον Άρη Πορτοσάλτε να επιμένει, φτάνοντας στο σημείο να πει ότι η επιλογή Τσακαλώτου να ενημερώσει μόνο την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. η οποία συνεδρίασε το Σαββατοκύριακο 18-19/2, πριν δηλαδή από το Eurogroup!) και όχι την εθνική αντιπροσωπεία, και κάνοντας λόγο, στο αποκορύφωμα των ακροτήτων του, για «δικτατορική αντίληψη για τα πράγματα».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)