to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:24 | 02.12.2016

Πολιτική

ΝΔ: Η συμφωνία της.... λαθροχειρίας!

Καυστικά σχολιάζουν κύκλοι του Μαξίμου της στάση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τα στελέχη της που επεχείρησαν λαθροχειρία -σε βαθμό αυτοφώρου- στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ


Όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές:

Η είδηση, που η ηγεσία της ΝΔ προσπαθεί να "εξαφανίσει", είναι ότι σύνεδρος της ΔΑΚΕ επιχείρησε να ψηφίσει για  άλλο στέλεχος της ΔΑΚΕ, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο του τελευταίου!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στέλεχος της ΔΑΚΕ, συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου από την αστυνομία. "Πηγές" (!) της ΝΔ, με ανακοίνωση τους, σημειώνουν ότι "τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές". Η ΝΔ, λοιπόν, θεωρεί ότι με μια ανακοίνωση ("πηγών" της...) "ξεπλένει" την ηγεσία της και την απαλλάσσει από κάθε ευθύνη (και πολιτική, εκτός από ηθική) για τα στελέχη της που επεχείρησαν λαθροχειρία – σε βαθμό αυτοφώρου! Οι "πηγές" ξεχνούν να μας πουν ότι δεν είναι το οποιοδήποτε, τυχαίο, στέλεχος, αλλά ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ που διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2016!

Ο άνθρωπος, δηλαδή, που διόρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, εμπλέκεται σε λαθροχειρία! Με το διαβατήριο του [το πιο πιθανό είναι να του… έπεσε και εν αγνοία του να το χρησιμοποίησαν!) προσπάθησαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα ψηφοφορίας!

Αυτές είναι, λοιπόν, οι πρακτικές των ανθρώπων του στενού κύκλου του κ. Μητσοτάκη και της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Έτσι πιστεύει ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αλλάξει τους συσχετισμούς στα συνδικάτα! Αυτά είναι τα δείγματα γραφής των "άριστων" και των "άξιων" που περιβάλλουν τον Πρόεδρο της ΝΔ και θέλουν να ξανακυβερνήσουν τον τόπο!

Οι "πηγές" της ΝΔ έκαναν αποδεκτές τις παραιτήσεις τους, -η ηγεσία της ΝΔ γιατί δεν παίρνει επίσημα θέση; Μήπως γιατί μόλις ξεχαστεί το γεγονός τα συγκεκριμένα στελέχη θα επιστρέψουν και πάλι στην υπηρεσία του κόμματος; Οι άνθρωποι του Κυρ. Μητσοτάκη δεν χάνονται! Άλλωστε η "συμφωνία της αλήθειας" είναι αποτέλεσμα πολλών ψεμάτων. Και περιλαμβάνει ψέματα, λαθροχειρίες, αυτόφωρες διαδικασίες. Έτσι ονειρεύεται να κυβερνήσει ο Κυρ. Μητσοτάκης. Με νοθεία...

ΥΓ. Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, απέστειλε θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της ΔΑΚΕ. Και υποστηρίζει ότι με τη ΔΑΚΕ "θα δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας".  Μάλλον με την... αυτόφωρη διαδικασία, κ. Αυγενάκη!

Σε ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η λαθροχειρία που επιχείρησε η ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ αποτελεί τη χειρότερη μορφή παλαιοκοκομματισμού, ενώ παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος. Συγκεκριμένα, ο στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης (φωτογραφία), έστειλε «αντικαταστάτη» στην ψηφοφορία για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, στο οποίο ο ίδιος, επίσης μέλος της ΔΑΚΕ, ήταν σύνεδρος από την Ομοσπονδία των Εφοριακών.

Για... κακή το τύχη, όμως, ο «αντικαταστάτης», ο οποίος επιχείρησε να διπλοψηφίσει με το διαβατήριο του κ. Σπανάκη έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόπειρα πλαστοπροσωπίας και νοθείας των εκλογών και ο εν λόγω να συλληφθεί επ’ αυτοφόρω.

Ρωτάμε ευθέως τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, αν στη «συμφωνία αλήθειας» που υπόσχεται περιλαμβάνονται, εκτός από τις απολύσεις και τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, η καλπονοθεία και η πλαστοπροσωπία. Κατά τα άλλα,  για όλα «φταίει ο συνδικαλισμός της Αριστεράς»...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)