to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:05 | 01.05.2015

Αθλητισμός

NBA: Προκρίθηκε το Σικάγο, ισοφάρισαν οι ΛΑ Κλίπερς

Με βαριά ήττα από το Σικάγο «αποχαιρέτησε» τα πλέι οφ το Μιλγουόκι, ενώ οι Κλίπερς νίκησαν στο Τέξας και ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά με το Σαν Αντόνιο.


«Αγρίεψαν» οι Μπουλς και υποχρέωσαν τους Μπακς σε βαριά εντός έδρας ήττα με 66-120, έκαναν το 4-2 στη σειρά και πήραν το εισιτήριο για τη συνέχεια των πλέι οφ. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τη σεζόν με άσχημο τρόπο, ενώ από την πλευρά του ο διεθνής φόργουορντ αποβλήθηκε με αντιαθλητικό φάουλ.

Στην επόμενη φάση το Σικάγο θα αντιμετωπίσει το Κλίβελαντ με μειονέκτημα έδρας. Ο Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε στο φινάλε της δεύτερης περιόδου, όταν έπεσε με φόρα πάνω στον Μάικ Ντανλίβι που επιχειρούσε τρίποντο. Οι διαιτητές έκριναν το φάουλ αντιαθλητικό δευτέρου βαθμού κι απέβαλαν τον άσο του Μιλγουόκι, ο οποίος πλέον κινδυνεύει με 1-2 αγωνιστικές από το επόμενο πρωτάθλημα.

«Πολύ σκληροί για να πεθάνουν» αποδείχθηκαν οι ΛΑ Κλίπερς. Νίκησαν στο Τέξας το Σαν Αντόνιο με 102-96, ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά και η πρόκριση θα παιχτεί σε έβδομο και τελευταίο ματς στο Λος Αντζελες. 

Όσοι βιάστηκαν να ξεγράψουν την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς μετά τη δεύτερη ήττα της στο LA, διαψεύστηκαν πανηγυρικά, καθώς πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τους πρωταθλητές, νικώντας τους στην έδρα τους και πλέον τα πάντα θα κριθούν σε 2 ημέρες στην έδρα των Κλίπερς.

Ο Γκρίφιν με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 τάπες μαζί με τον Πολ που είχε 19 πόντους, 15 ασίστ και 4 κλεψίματα ήταν οι ηγέτες των νικητών, ενώ τα ατού των Σπερς δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά: Ντάνκαν και Λέοναρντ είχαν από 12 πόντους, ενώ οι Πάρκερ και Τζινόμπιλι έμειναν στους 8 και 3 αντίστοιχα. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)