to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:12 | 02.12.2016

Αθλητισμός

NBA: Νέα εκπληκτική βραδιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (βίντεο)

Ο «Giannis» ήταν απολαυστικός για ακόμα ένα βράδυ, στη νίκη των Μπακς επί των Νετς, και το ΝΒΑ, μέσω της phantom camera, παρουσιάζει τον ηγέτη των «ελαφιών» σε... αργή κίνηση


Ο προ δυο ημερών περίπατος απέναντι στους Πρωταθλητές Cleveland Cavaliers, δεν ήταν "πυροτέχνημα". Οι Bucks ανεβαίνουν, κερδίζουν και μαζί τους ανεβαίνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έκανε άλλη μια υπέροχη all around εμφάνιση για να τους οδηγήσει στην εκτός έδρας νίκη επί των Brooklyn Nets (111-93) και στο θετικό (9-8) ρεκόρ που τους δίνει το δικαίωμα να κοιτάξουν με ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό την πρώτη οκτάδα της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο Γιάννης δεν έκανε απλά καλή εμφάνιση. Έχει αφήσει πίσω του αυτές τις βραδιές που ήταν απλά θετικός. Πλέον είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Bucks και το απέδειξε και στο Brooklyn. Στο τέλος της βραδιάς ήταν Α) ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, Β) ο πρώτος ριμπάουντερ της αναμέτρησης, Γ) ο πρώτος πασέρ της αναμέτρησης και Δ) ο πρώτος κλέφτης της αναμέτρησης. Στα 29:43 που έμεινε στο παρκέ του Barclays Center σκόραρε 23 πόντους με 5/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 7/9 βολές, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, έκανε 4 κλεψίματα, 2 κοψίματα και ΚΑΝΕΝΑ λάθος. Καλά διαβάσατε. Δεν έκανε λάθος και αυτή είναι μια επίδοση που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη συνολική του απόδοση. Κι αν το παιχνίδι ήταν λίγο πιο "κλειστό", θα έμενε περισσότερη ώρα στο παρκέ και μάλλον θα έγραφε το δεύτερο φετινό του triple-double. Μικρή σημασία έχει βέβαια αυτό από τη στιγμή που οι Bucks κερδίζουν και κερδίζουν κυρίως χάρη στις δικές του πληθωρικές εμφανίσεις.

Οι Nets γέμισαν τη ρακέτα τους και δεν άφησαν διαδρόμους στον Αντετοκούνμπο, που στο πρώτο ημίχρονο ήξερε ότι έπρεπε να σουτάρει για να ανοίξει αυτή την κλειστή άμυνα. Έβαλε δυο τρίποντα και κάπως έτσι οι γηπεδούχοι έπρεπε να αλλάξουν τη λειτουργία τους. Στο πρώτο μισό του αγώνα έμειναν κοντά, έστω κι αν συνεχώς κυνηγούσαν, όμως στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Milwaukee απλά "καθάρισε" το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που σίγουρα είχε κυκλώσει στο πρόγραμμά της ως "MUST WIN", καθώς το βράδυ του Σαββάτου υποδέχεται στο δικό της γήπεδο τους Nets και θέλει το 2/2 για να κοιτάξει με ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό την οκτάδα της Ανατολής.

Ο Jabari Parker με 22 πόντους (9/14 σουτ σε 29 λεπτά), ο John Henson (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 μπλοκ σε 25 λεπτά), ο Tony Snell (13 πόντοι με 3/7 τρίποντα) κι ο rookie Malcolm Brogdon (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 τρίποντα) ήταν οι τρεις που ακολούθησαν τον Γιάννη σε απόδοση, την ώρα που ο Brook Lopez (15 πόντοι, 3/8 τρίποντα) δεν έκανε καλή εμφάνιση και οι Bogdanovic - Kilpatrick - Harris είχαν απλά μερικά ξεσπάσματα και τίποτα περισσότερο. Οι Nets δεν είναι σε καμία περίπτωση αντίπαλος που τρομάζει, οι Bucks το γνώριζαν, ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και όταν έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, έχτισαν μια καλή διαφορά στην τρίτη περίοδο και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω.

Επόμενος αγώνας, το βράδυ του Σαββάτου (00:00) στο Milwaukee απέναντι στους Nets.

Πηγές: sport24.gr, gazzetta.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)