to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ναυάγιο ενημέρωσης στο ΒΗΜΑ

Απομένει να δούμε το μέγεθος της αυτοκριτικής και φυσικά της συγνώμης για όσους εξύβρισαν από την αφιλόξενή τους συχνότητα.


Ένα δράμα συνταράσσει το στελεχικό δυναμικό του Βήματος δεδομένου ότι σε πείσμα των πρωινών σχολιαστών του ραδιοσταθμού που ήθελαν πάση θυσία να αποδειχτεί ότι :

Α) Για το δυστύχημα στην Αίγινα έφταιγε πρωτίστως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Θοδωρής Δρίτσας που είπε ότι όπως τον είχαν πληροφορήσει οι λιμενικοί ο Θ. Λυκουρέζος ήταν έμπειρος χειριστής, αρνούμενοι να κατανοήσουν ότι αυτό ήταν μεν αλήθεια αλλά εξίσου αλήθεια ήταν ότι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και όφειλε να μην οδηγεί. Θυμίζουμε εδώ ότι αυτομάτως με την ανανέωση ενός διπλώματος ΙΧ το λιμενικό ανανεώνει νόμιμα και το δίπλωμα ταχύπλοου.

Β) Ότι δεν ήταν ο Θ. Λυκουρέζος ο πραγματικός χειριστής  παρόλο που ο ίδιος είχε ομολογήσει και παλαμικό του αποτύπωμα βρέθηκε στο χειριστήριο του σκάφους. Και πάλι εδώ υπήρχε ο υπαινιγμός ότι κάποιον καλύπτει ο Υπουργός. 

...ήρθε σήμερα το δημοσίευμα άλλου συντάκτη του ΔΟΛ που επιβεβαιώνει με έγγραφο ότι καπετάνιος στο τιμόνι του φονικού ταχύπλοου ήταν ο Θ. Λυκουρέζος

Το δημοσίευμα της REAL της περασμένης Κυριακής αφορούσε έγγραφο που είχε συνταχθεί την 1/9/2016 πριν ακόμα γίνει από τις ανακρίτριες αντιστοίχηση βιολογικού υλικού και για το λόγο αυτό έκανε λόγο για άγνωστο άνδρα. 

Ενώ όμως η εφημερίδα REAL ήταν σχετικά προσεκτική στην εξαγωγή συμπερασμάτων την επομένη στο ραδιοσταθμό του ΔΟΛ οι παρουσιαστές έλεγαν επί λέξει: «Χάθηκαν ζωές και γίνανε και κανιβαλισμοί και επειδή έρχετεν η ώρα σας... θα ξυπνήσουμε όσους βυσσοδόμησαν, σκύλευαν επί αξιοπρεπειών, επί υπολήψεων, επί την νοημοσύνης των πολιτών, γιατί θυμάσαι πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία όλη;  Κύριε Δρίτσα μου πήγατε με ελικόπτερο στην Αίγινα. Λέτε την επομένη ότι ο Λυκουρέζος ήταν έμπειρος χειριστής και αποδεικνύεται ότι κατά πάσα βεβαιότητα δεν ήταν ο χειριστής του μοιραίου σκάφους διότι δεν βρέθηκαν πουθενά στοιχεία DNA. Ακούσαμε τότε τα εξ αμάξης από ένα πανικόβλητο και αλήτικο πολιτικό σύστημα με το οποίο έρχεται η ώρα να λογαριαστούμε!  Από ένα παρακράτος το οποίο λειτουργεί οργανωμένα και αμείβεται από την κυβέρνηση! Έχει ονόματα και επώνυμα το παρακράτος. Την κυρία Σβίγκου την κυρία Μπαλάφα κάποιον Α. Τσέκερη που γράφει κατάπτυστα non paper». Στη συνέχεια δε και παρά την προσπάθεια του Αλέξη Κουγια (προσκεκλημένου) να κρατήσει επιφυλάξεις γνωρίζοντας πιθανότατα ότι ακόμα δεν είχε γίνει η ταυτοποίηση, οι σχολιαστές προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να του αποσπάσουν την απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν οδηγούσε ο Λυκουρέζος. Αγνωστος παραμένει φυσικά ο λόγος αυτής της επιμονής.

Για καλή μας τύχη όλων των υπολοίπων που δεν βλέπαμε ούτε σκοτάδια ούτε ύποπτα παιχνίδια της κυβέρνησης για το θανατηφόρο δυστύχημα, πέρα από τον τρόπο που φυγαδεύτηκαν οι δράστες και κυρίως τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη θάλασσα, το νέο έγγραφο δημοσιεύτηκε από δικό τους συνάδελφο στον δικό τους ιστότοπο! Θα είναι δύσκολο τώρα να αποδώσουν σε παιχνίδι της κυβέρνησης την ταυτοποίηση πέραν πάσης αμφιβολίας του Θ. Λυκουρέζου στο τιμόνι, στο χειριστήριο και στο κουπί του ταχύπλοου.

Απομένει λοιπόν να δούμε το μέγεθος της αυτοκριτικής και φυσικά της συγνώμης για όσους εξύβρισαν από την αφιλόξενή τους συχνότητα. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)