to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:38 | 12.10.2022

Πολιτική

Nάσος Ηλιόπουλος για ψέματα Λοβέρδου: Ξανά η τοξικότητα πάνω από την αλήθεια

To καθαρό ψέμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάχα κατάργησε νόμο που έθετε αμέσως εκτός σχολείων όσους εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας, διαδίδει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ξέροντας ότι απλώς πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα εκμεταλλευόμενος το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για την υπόθεση του Κολωνού - «Ξανά η τοξικότητα πάνω από την αλήθεια», απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


«Είχα θεσπίσει νόμο ως υπουργός Παιδείας να τίθενται αμέσως εκτός σχολείων όσοι εμπλέκονται σε υπόθεση παιδεραστίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατήργησε. Τα υπόλοιπα στην κρίση σας...», γράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τον... κυβερνητικό εκπρόσωπο να ψεύδει να υιοθετήσει το ψέμα και να ρωτάει αν «έχει να πει τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ;».

Ωστόσο, με μια απλή αναζήτηση, ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ότι και με το νόμο του 2015 εξακολουθεί να τίθεται σε αργία «υπάλληλος που υπηρετεί σε σχολείο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, δηλαδή, ξέροντας ότι ελάχιστοι θα το ψάξουν, εξαπολύει ένα ψέμα στον δημόσιο διάλογο μόνο και μόνο για να δυσφημίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζοντας σε εκλογικά οφέλη.  

Νάσος Ηλιόπουλος: Ξανά η τοξικότητα πάνω από την αλήθεια

Για «άλλο ένα ψέμα του Λοβέρδου που αναπαράγεται στο δημόσιο διάλογο» κάνει λόγο απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σχόλιό του, τονίζοντας πως «Εύκολα, με ένα απλό ρεπορτάζ, θα μπορούσε κάποιος να μάθει την αλήθεια. Ότι δηλαδή είχαν υπάρξει περιπτώσεις που εκπαιδευτικοί είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, μετά από αντίστοιχες καταγγελίες, μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη».

«Ξανά η τοξικότητα πάνω από την αλήθεια», καταλήγει στην απάντησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)