to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:42 | 07.07.2022

Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Δεν υπάρχει «σωστός» χρόνος για εκλογές - Όποτε κι αν γίνουν, ο Κ. Μητσοτάκης θα ηττηθεί

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά στον Γ. Οικονόμου


Ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντά στις πρωινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Σκάι, τονίζοντας: 

«Ο κ. Μητσοτάκης τους τελευταίους μήνες έχει επιδοθεί σε ένα παιχνίδι με τους θεσμούς, τη συνταγματική τάξη και τη σταθερότητα της χώρας. Από τη μια διαρρέει εκλογές και ορίζει υποψήφιους βουλευτές στενούς συνεργάτες του, και από την άλλη υποδύεται τον υπεύθυνο πρωθυπουργό.

Όμως μην το παιδεύει άλλο. Δεν υπάρχει "σωστός" χρόνος για εκλογές. Όπως τα έχει κάνει είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Όποτε και αν γίνουν, θα ηττηθεί».

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα 

Υπενθυμίζεται πως το πρωί, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι ο Γ. Οικονόμου σχολίασε τη σημερινή ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στην οποία χαρακτήριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας" στη χώρα: «Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι κι ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς. Και σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, αυτό που λέει το εννοεί γι’ αυτό σε κάθε τοποθέτησή του επιμένει στην εξάντληση της κυβερνητικής συνταγματικής θητείας. Στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το συμφέρον της Πατρίδας και των πολιτών έχει την απόλυτη προτεραιότητα. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον Πρωθυπουργό με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία, μιας και ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση, ακόμα και σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων». 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)