to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το ναρκεμπόριο οργιάζει πίσω από την πλάτη τους

Μια βόλτα -ακόμη και σε καιρό καραντίνας- στο κέντρο της Αθήνας είναι αρκετή για να δείξει στον καθένα τι ακριβώς γίνεται με το εμπόριο ναρκωτικών


Ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ. βγήκε χθες σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι και δήλωσε ότι ο μεγαλύτερος τζίρος λιανεμπορίου ναρκωτικών γίνεται εντός των πανεπιστημίων. Πέραν της ποινικής διάστασης των όσων ο κύριος αυτός ξεστόμισε, καθώς με τη δήθεν καταγγελία του συκοφαντεί σύσσωμη την πανεπιστημιακή κοινότητα, των καθηγητών συμπεριλαμβανομένων, δυστυχώς για τον κλάδο του άνοιξε μια συζήτηση που ουδόλως ευχάριστη θα είναι για την Ελληνική Αστυνομία.

Γιατί μια βόλτα -ακόμη και σε καιρό καραντίνας- στο κέντρο της Αθήνας είναι αρκετή για να δείξει στον καθένα τι ακριβώς γίνεται με το εμπόριο ναρκωτικών, σε συνδυασμό μάλιστα με την απουσία της αστυνομίας από τα επίμαχα σημεία της πρωτεύουσας. Διπλά εκτεθειμένος λοιπόν ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ., που, παρότι ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που τον φιλοξενούσαν, ούτε στοιχεία κατέθεσε που να στοιχειοθετούν την καταγγελία του για τα πανεπιστήμια ούτε και έδωσε επαρκείς εξηγήσεις στο γιατί η αστυνομία δεν επεμβαίνει για να αντιμετωπίσει το εμπόριο ναρκωτικών εντός των ΑΕΙ εφόσον αυτό οργιάζει.

Συκοφάντης, αδιάβαστος και επαγγελματικά αστοιχείωτος ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, που δεν γνωρίζει τι γίνεται και τι συμβαίνει επί εικοσιτετραώρου βάσεως στην κάτω της Ομόνοιας Αθήνα, που απέχει χιλιόμετρα από τα πανεπιστήμια και βρίθει από πιάτσες που λειτουργούν ανεξέλεγκτες και ανενόχλητες από τους συναδέλφους του, που προτιμούν να κόβουν βόλτες γύρω από τα Εξάρχεια, παρά να ασχοληθούν με το ναρκεμπόριο που οργιάζει.

Ας αφήσει λοιπόν ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών στην ησυχία τους τα πανεπιστήμια, τους καθηγητές και τους φοιτητές, που ουδόλως χρειάζονται τις υπηρεσίες του ιδίου και των συναδέλφων του, κι ας ασχοληθεί με το αντικείμενο για το οποίο τους προσέλαβαν και τους πληρώνουν, που δεν είναι η επιβολή των πολιτικών του αντιλήψεων στα πανεπιστήμια, αλλά η δίωξη του κοινού εγκλήματος και του ναρκεμπορίου που τόσο θέλουν να μας πείσουν ότι τους ενδιαφέρει.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)