to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Νάπολι: Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες, από πυροβολισμούς στους δρόμους στο πλαίσιο της φιέστας

Οι πανηγυρισμοί στην πόλη της Νάπολης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν ήταν αναίμακτοι, με έναν 26χρονο να χάνει τη ζωή του από πυροβολισμούς και άλλους τρεις να τραυματίζονται στο ίδιο σημείο.


Η Νάπολι κατέκτησε μαθηματικά το σκουντέτο πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, με το 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε, βγάζοντας στους δρόμους της Νάπολης δεκάδες χιλιάδες οπαδούς της (50.000 ήταν στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" για να δουν το ματς μέσα από γιγαντοοθόνες), ωστόσο η γιορτή έφερε και κάποια άσχημα περιστατικά.

Ένα τέτοιο ήταν οι πυροβολισμοί που έπεσαν στην περιοχή Piazza Volturno κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 26χρονου άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Cardarelli από τραύματα από σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του εκαι να αφήνει εκεί την τελευταία πνοή του.

Στο ίδιο σημείο, πάλι από πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν άλλα τρία νεαρά άτομα και χρειάστηκε να διακομιστούν και εκείνα σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με την ιταλική αστυνομία να διερευνάει τα αίτια του κακού.

Σημειώνεται ότι υπήρχαν άτομα που τραυματίστηκαν από έκρηξη κροτίδων, ενώ συνολικά 100 ήταν τα περισταστικά τραυματισμών στους δρόμους της Νάπολης, κατά τη διάρκειας μία γιορτής που ξέφυγε εντελώς από τον έλεγχο των Αρχών.

Πηγή: Sport24.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)