to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:41 | 27.12.2014

Πολιτική

Νάντια Βαλαβάνη: «Να μείνει ζωντανός ο δημοτικός ραδιοσταθμός του Νέου Ηρακλείου Αττικής»

Σχετικά με την κήρυξη πενθήμερης απεργίας του δημοτικού ραδιοσταθμού Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94 FM» με αίτημα την πληρωμή μισθών που οφείλονται στους εργαζομένους τεχνικούς του, η βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη δήλωσε:


«Με ερώτηση μας στη Βουλή (ημερομηνίας 18.12.2012) προς τους αρμόδιους Υπουργούς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε έγκαιρα τονίσει τις «συνεχείς παλινωδίες από την πλευρά της [σ.σ.: προηγούμενης] δημοτικής αρχής για τον χρόνο αποπληρωμής των δεδουλευμένων», καθώς και την «απάθεια και ολιγωρία της κυβέρνησης για την τύχη του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού». Την περίοδο εκείνη υπήρχε σε εξέλιξη μνημονιακό σχέδιο για κλείσιμο όλων των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Δυστυχώς 2 χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται και επί νέας δημοτικής αρχής. Οι εργαζόμενοι του ίδιου δημοτικού ραδιοφώνου μένουν και πάλι απλήρωτοι και το ερώτημα είναι αν πρόκειται για «προσωρινό» φαινόμενο ή το δημοτικό ραδιόφωνο του Νέου Ηράκλειου οδεύει και πάλι  προς δραστικότερες λύσεις.

Επειδή το δημοτικό ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μετράει πάνω από 20 χρόνια λειτουργίας με πολυφωνικό και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, με έμφαση σε θέματα κοινωνίας, πολιτισμού και νεολαίας, καθώς και με καθημερινή ενημέρωση στα θέματα τοπικής κοινωνίας και αυτοδιοίκησης.

Επειδή η απρόσκοπτη ενημέρωση είναι δικαίωμα που αφορά μια ολόκληρη τοπική κοινωνία.

Να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι του «Επικοινωνία 94 FM». Να μείνει ζωντανός ο δημοτικός ραδιοσταθμός του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Πρέπει με κάθε τρόπο να διασωθεί και να μη σιγήσει η «φωνή» του».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)